четвер, 02 серпня 2012 10:21

Роберт Паттінсон зализує рани в будинку Різ Візерспун

Роберт Паттінсон зализує рани в будинку Різ Візерспун
Актор живе на ранчо своєї колеги Фото: ellegirl.ru

Виїхавши з їхнього спільного з Крістен Стюарт будинку, Роберт Паттінсон зник з поля зору. Про те, що відбувається в його житті, відомо тільки з вуст близьких до нього людей - тільки з ними на даний момент він і підтримує стосунки. Американський таблоїд з'ясував, де ж переховується актор.

Після того, як зірка вампірської саги принесла публічні вибачення своєму коханому Роберту Паттінсону за те, що зрадила його з одруженим режисером, Роберт не знайшов у собі сил її пробачити. 26-річний актор зібрав речі і виселився з будинку в Лос-Анджелесі, де вони жили разом з Крістен.

Відтоді про те, де знаходиться актор нічого не відомо. Він скасував низку прес-конференцій в США, присвячених виходу його фільму "Космополіс", і не виходить на зв'язок ні з ким, окрім найближчих.

Спочатку з'явилися помилкові чутки, що актор поїхав зализувати рани в свій рідний Лондон. Насправді Роберта прихистила його колега по фільму "Води слонам" Різ Візерспун на своєму ранчо в Охае неподалік Лос-Анджелеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон через зраду Крістен Стюарт хоче забрати їхнього спільного пса

Зазначимо, американські таблоїди повідомляють, що Шарліз Терон сильно розчарована новиною про зраду Крістен Стюарт з режисером "Білосніжки і Мисливця" Рупертом Сандерсом. Крістен і Шарліз дуже подружилися на зйомках, а Терон не раз зізнавалася, що молодша колега їй як сестра.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон зализує рани в будинку Різ Візерспун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути