вівторок, 31 липня 2012 17:50

Роберт Паттінсон через зраду Крістен Стюарт хоче забрати їхнього спільного пса

Роберт Паттінсон через зраду Крістен Стюарт хоче забрати їхнього спільного пса
Актриса не готова розлучитися з твариною Фото: news.bigmir.net

Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон розійшлись і виїхали з будинку в Лос-Анджелесі, де щасливо жили разом до зради Крістен з режисером "Білосніжки і Мисливця" Рупертом Сандерсом. Хоч акторів і не пов'язують ніякі юридичні домовленості, їм є що ділити.

Першим, що збираються поділити Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон, є їхній собака на кличку Беар. Джерела близькі до актора повідомляють, що Паттінсон "обрадував" колишню дівчину новиною про те, що хоче забрати собаку собі.

"Роберту було так боляче через вчинок Крістен, і він вирішив забрати собаку. Вона допоможе йому пережити те, що трапилося, - розповідає джерело. - До того ж, Беар його кращий друг і чудовий компаньйон".

Проте Роберт і Крістен завели пса разом, і для кожного з них він однаково дорогий. Стюарт завжди ставилася до вихованця як до власної дитини. Актриса не готова розлучитися з Беар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон кинув Крістен Стюарт через зраду

"Вона допомагала Робу лікувати Беар від важкої інфекції, яка ледь не вбила його, коли він був щеням. Вона хоче, щоб вони разом доглядали за псом, і через це може виникнути невеликий конфлікт", - додало джерело.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон через зраду Крістен Стюарт хоче забрати їхнього спільного пса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути