понеділок, 30 липня 2012 17:50

Роберт Паттінсон кинув Крістен Стюарт через зраду

Роберт Паттінсон кинув Крістен Стюарт через зраду
Актор з'їхав з їхнього спільного дому Фото: twilightsagas.ru

Популярний голлівудський актор і зірка "сутінкової саги" Роберт Паттінсон пішов від своєї подружки Крістен Стюарт після того, як дівчина публічно зізналася у зраді.

Світові ЗМІ продовжують повідомляти останні новини про "любовний трикутник": Роберт Паттінсон-Крістен Стюарт-Руперт Сандерс. Незважаючи на те що Роберт досі не дав жодних офіційних коментарів щодо того, що сталося, стало відомо, що Паттінсон вирішив порвати всілякі стосунки з Крістен.

За останньою інформацією, Роберт Паттінсон просто зібрав речі і з'їхав зі свого будинку в Лос-Анджелесі, який він з вересня минулого року ділив з Крістен Стюарт. Більш того, за словами друзів артиста, він страшно розсерджений і йому дуже боляче. "Роберт убитий горем і дуже злий. Я не впевнений, що вони зі Стюарт будуть разом після всього цього. Вочевидь, вони вже розійшлись", - повідомили з близького оточення Паттінсона.

Крім того, з'явилися чутки, що Роберт, можливо, здогадувався про зраду Крістен. Кажуть, що за кілька днів до опублікування скандальних фотографій, між Паттінсоном і Стюарт відбулась неприємна розмова, в результаті якої Крістен навіть розридалася. Нібито Роб був дуже розлючений, коли Стюарт зізналася йому, що у неї з Сандерсом була "разова інтрижка". У результаті Паттінсон пішов і навіть відключив телефони. Саме тому Крістен вирішила піти на крайній крок і публічно визнати свою провину. Актриса хоче будь-якими способами добитися пробачення Роберта.

Кажуть, Паттінсон, який майже дозрів, щоб зробити пропозицію Стюарт, навряд чи її пробачить. Багато хто посилається на нещодавнє інтерв'ю, в якому Роберт заявив, що не розуміє, чому люди зраджують: "Я не розумію, чому люди обманюють один одного. Це одна з тих речей, які я ніколи не розумів. Чому зраджують? Мої батьки зустрілися, коли моїй мамі було 17, а моєму батькові - 25, вони досі разом і дуже щасливі. Я виріс з думкою, що можна прожити з тим, кого ти любиш, все своє життя".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Крістен Стюарт забули розчесати для червоної доріжки в Каннах

Він заявив, що не як всі чоловіки. "Я не типовий чоловік. Якщо я вирішу бути з кимось, то це тому, що я дійсно цього хочу. Якщо у мене є стосунки, то я віддаюся їм на всі 100%", - цитує Роберта Паттінсона The Huffington Post.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон кинув Крістен Стюарт через зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути