четвер, 08 грудня 2011 18:09

Роберт Паттінсон за спиною у коханої ходить по клубам з іншими дівчатами

Роберт Паттінсон за спиною у коханої ходить по клубам з іншими дівчатами

Зірка франшизи "Сутінки" Роберт Паттінсон провів ніч в декількох клубах в компанії якоїсь блондинки. Пізніше з'ясувалося, що дівчина є подругою коханої Паттінсона Крістен Стюарт.

Про роман між виконавцями головних ролей в "Сутінки" Робертом Паттінсоном і Крістен Стюарт говорили мало не з моменту виходу першого фільму кіносаги. Любовні стосунки молодих людей повільно, але вірно з екрану перейшли в життя. Тим часом Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт ніколи офіційно не підтверджували, що є парою. Але мовчання двох суперзірок тільки сприяє численним чуткам про подробиці роману молодих людей: парочка нібито збирається жити разом і навіть планує одружитися.

Днями ж з'явилася інформація, що Роберт Паттінсон у розлуці зі Стюарт проводить час з іншими дівчатами. Так, голлівудську зірку помітили з якоюсь білявкою, з якою той веселився всю ніч. Вони відвідали кілька клубів.

З'ясувалося, що симпатична блондинка, з якою застали Паттінсона, - актриса Сара Ромер. Молоді люди знайомі через саму Крістен, яка ненавмисно звела Роба і Сару, знімаючись з нею у фільмі в 2007 році. Сам же Роберт Паттінсон утримався від коментарів з цього приводу.

Однак інший мережевий ресурс Gossip Cop, що спеціалізується на перевірці чуток, що стосуються різних знаменитостей, спростував цю інформацію. Нібито Паттінсон і Ромер відвідували клуби не на самоті, а в компанії друзів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На прем'єрі нових "Сутінків" Крістен Стюарт вразила вампірською блідістю

Мовчання ж голлівудської знаменитості пояснили тим, що коментувати просто нічого: між Паттінсоном і Ромер абсолютно нічого немає. І якби представник актора хоч щось прокоментував з усього, що зараз говорять про Роберта, то йому б довелося надалі коментувати кожен крок Паттінсона з дому, який він зробив без Крістен Стюарт. Сама Сара, як повідомило її оточення, вражена тим шумом, який підняла ця безневинна зустріч друзів. Свідки цієї зустрічі підтвердили, що не помітили між Паттінсоном і Ромер жодного флірту чи іншим чином романтичного.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Паттінсон за спиною у коханої ходить по клубам з іншими дівчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути