понеділок, 14 травня 2012 10:06

Роберту Паттінсону для фотосесії розрізали живіт

Голлівудська зірка Роберт Паттінсон старанно змінює амплуа. Хлопець вже давно не хоче бути секс-символом і мрією мільйонів дівчат, а намагається завоювати славу серйозного актора. Знаменитість ретельно вибирає ролі, і, здається, погодившись на зйомки в новому фільмі Девіда Кроненберга, Паттінсон не прогадав. На наступному тижні актор представлятиме стрічку "Космополіс" в Каннах. Але для початку хлопець погодився знятися у фотосесії для французького видання Premiere.

В принципі, шанувальники кіносаги "Сутінки" вже звикли бачити Роба топлес. Але фотосесія для французького видання - це не звичайна демонстрація сексуальності "сутінкового" красеня.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Роберт Паттінсон за спиною у коханої ходить по клубам з іншими дівчатами

Як повідомляється, фотосесія Роберта тривала близько 13 годин. Актор покірливо витримав знущання стилістів та візажистів. І судячи зі знімків, воно того варте. Адже нечасто побачиш Паттінсона з розпореним животом або лежачим на ліжку в подвійному екземплярі.

Сам актор в супровідному інтерв'ю без кінця захоплювався режисером. За його словами, зйомки в "Космополіс" стали для нього чудовим професійним і життєвим досвідом. Якщо раніше хлопець говорив, що йому плювати на думку інших, і він нікого не цінує зі своєї професії, то зараз він схильний думати, що йому важлива думка і визнання тих, кого він поважає. Тепер у 25-річної зірки дещо змінився світогляд, він став мудрішим і навіть, більш того, за зізнанням Роба, у нього "з'явилися яйця".

Зараз ви читаєте новину «Роберту Паттінсону для фотосесії розрізали живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути