середа, 30 листопада 2011 18:23

Онука Софії Ротару переплутали з Робертом Паттінсоном

Онука Софії Ротару переплутали з Робертом Паттінсоном

Онук легендарної співачки Софії Ротару - 17-річний Толік - зовні схожий на британського актора Роберта Паттінсона, який зіграв головну роль у молодіжній вампірській сазі "Сутінки".

"Коли побачать на студії, вампіра головного викинуть, а тебе заберуть. Його в аеропорту зупиняли, питали: "Це не ти в "Сутінках" знімався?", - розповіла 64-річна Софія Ротару в інтерв'ю журналу Elle.

Напередодні новорічних свят співачка та її велика родина - син Руслан, невістка Світлана, онук Толік і внучка Соня - запросили популярне видання до себе в гості.

Напередодні зйомки Толік прилетів додому на канікули. Кілька місяців тому почалося його навчання в англійському коледжі, вперше він розлучився з батьками, сестрою Сонечкою і Сонею-старшою.

"У нас всі її так звуть: Соня. Завжди", - говорить він про бабусю, яку назвати бабусею абсолютно неможливо.

Помітно, що розставання обтяжує сім'ю, пише журнал Elle.

"Як вона брата в аеропорту зустрічала! - Ротару обіймає 10-річну Сонечку. - Як розплакалася! І я за нею, стоїмо кричимо: "Толя! Толя!".

Толік терпляче перечікує бурю емоцій і обіймів, щоб продовжити серйозну розмову.

"Поки довелося відкласти, - відповідає він на питання про діджейську кар'єру. - Хочу вивчати в університеті бізнес, а музикою буду займатися паралельно і потім спробую якось поєднати".

"Ми ще не обговорювали, - продовжує Толік, - але в мене були думки під брендом Ротару створити щось на зразок креативної групи, яка буде шукати молодих артистів і просувати їх. Головне не гроші, а цікавий матеріал. Мені здається, правильно, якщо це ім'я допоможе розкрити нові таланти".

Зараз ви читаєте новину «Онука Софії Ротару переплутали з Робертом Паттінсоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути