четвер, 12 квітня 2012 11:39

Деніел Редкліфф і Роберт Паттінсон стали найбагатшими молодими британцями

Деніел Редкліфф і Роберт Паттінсон стали найбагатшими молодими британцями
Їхній статок складає 85 і 63 млн доларів відповідно Фото: dizain5.ru

Зірка "поттеріани", 22-річний Деніел Редкліфф в черговий раз був визнаний найбагатшою молодою людиною Великої Британії - його статок, за даними The Sunday Times, становить 85 мільйонів доларів, повідомляє The Hollywood Reporter.

За останній рік Редкліфф розбагатів на дев'ять з половиною мільйонів доларів завдяки успіху трилера "Жінка в чорному" (The Woman in Black), де він зіграв головну роль. Картина, що коштувала 12 мільйонів доларів, заробила в світовому прокаті більше 118 мільйонів доларів і була визнана досить успішною, щоб студія задумалася про сіквел. Однак Редкліфф уже відмовився зніматися в продовженні.

Представляючи "Жінку в чорному" в Москві, актор зізнався, що управління своїми грошима довірив матері і намагається не втручатися в процес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільш "прибутковими" акторами визнані зірки "Сутінків"

Колеги Редкліффа по "поттеріані", Емма Вотсон і Руперт Грінт, володіють 41 і 38 мільйонами доларів відповідно. Вони знаходяться в списку на п'ятому і шостому місцях.

На другому місці опинився Роберт Паттінсон, вампір з "Сутінків" (The Twilight Saga), що володіє 63 мільйонами доларів. Його статок за минулий рік збільшилася на 12,7 мільйона доларів. Третє місце віддано Кірі Найтлі з її 47,7 мільйонами доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деніел Редкліфф залишився найбагатшою молодою британською зіркою

За Вотсон і Грінтом слідує співачка Адель, чий другий альбом "21" виявився настільки успішним, що 23-річна співачка розбагатіла на десять мільйонів разом - тепер вона володіє 31,8 мільйонами доларів.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф і Роберт Паттінсон стали найбагатшими молодими британцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути