Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2012 12:24

Крістен Стюарт забули розчесати для червоної доріжки в Каннах
11

Крістен Стюарт не пропускала можливості продемонструвати свою ногу
Фото: Фото: Reuters
Кірстен Данст, Вігго Мортенсен, Волтер Саллес і Крістен Стюарт
Команда фільму "На дорозі"
Гаррет Хедлунд і "розпатлана" Крістен Стюарт

У Каннах, в рамках основного конкурсу, пройшла прем'єра фільму Френсіса Форда Копполи "На дорозі" за однойменною книгою Джека Керуака.

Щоправда, презентував стрічку публіці не Коппола, який виступив одним з продюсерів, а режисер Волтер Саллес: саме його у 2010 році запросили працювати над проектом.

Для Саллеса це була велика відповідальність, адже автобіографічний роман Керуака став символом покоління, а його герої, Сел Парадайз і Дін Моріарті, які їздили по Америці на старенькому автомобілі під звуки джазу, - ці герої стали кумирами "бітників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування кінокритиків на Каннському фестивалі змінили лідера програми

Втілити на екрані знаменитих персонажів мріяли багато акторів, але удача посміхнулася Крістен Стюарт, Гаррет Хедлунд, Кірстен Данст і Сему Райлі. Всі вони й вийшли сьогодні на червону доріжку прем'єри, вітаючи сотні фотографів і приймаючи привітання від гостей фестивалю - Мілли Йовович, Кейт Аптон та багатьох інших.

До речі, з'явився і партнер Стюарт по "сутінковій" сазі Роберт Паттінсон, чий фільм "Космополіс" також бере участь в програмі кінофестивалю.

Зараз ви читаєте новину «Крістен Стюарт забули розчесати для червоної доріжки в Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути