пʼятниця, 03 серпня 2012 14:22

Папараці показали докази зради Крістен Стюарт Роберту Паттінсону
12

У Мережі з'явилися фотографії того, як Крістен Стюарт і Руперт Сандерс "наставляли роги" Роберту Паттінсону. Дивлячись на ці кадри, не дивно, що Роберт не може пробачити зрадницю Крістен.

Зірка вампірської саги Крістен Стюарт принесла публічні вибачення своєму партнеру по фільму і в житті Роберту Паттінсону, за те, що зрадила його з одруженим режисером Рупертом Сандерсом. Проте Роберт не може пробачити зрадницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роберт Паттінсон зализує рани в будинку Різ Візерспун

26-річний актор зібрав речі і виселився з будинку в Лос-Анджелесі, де вони жили разом з Крістен. Зараз він зализує рани в маєток у Різ Візерспун. Друзі Роберта кажуть, що він навряд чи зможе пробачити кохану - вона дуже сильно поранила його своїм вчинком.

У Мережі з'явилися провокаційні знімки того, як Крістен і Руперт обнімалися і цілувалися. Саме завдяки пресі Роберт дізнався, що кохана зрадила його.

Зазначимо, що Руперту Сандерсу - режисерові картини "Білосніжка і Мисливець" - виявилося набагато простіше повернути кохання. Нещодавно його сфотографували в Лос-Анджелесі з обручкою на безіменному пальці. Наближені до родини Сандерса, стверджують, що його дружина Ліберті пробачила чоловіка за зраду.

Зараз ви читаєте новину «Папараці показали докази зради Крістен Стюарт Роберту Паттінсону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути