четвер, 31 серпня 2017 20:05

"Коли колегам розповів, назвали мене дурним" - Дзідзьо розповів одне зі своїх правил

"Коли колегам розповів, назвали мене дурним" - Дзідзьо розповів одне зі своїх правил
Дзідзьо розповів одне зі своїх життєвих правил Фото: Zefir.ua

На прем'єрі фільму "DZIDZIO Контрабас" Михайло Хома, він же Дзідзьо, розповів одне зі своїх життєвих правил.

"Я собі 5 років тому зробив правило. Всі програми для студії, всі фільми, всю музику я купляю. Коли колегам розповів назвали мене дурним. А я сказав, що починаю з себе. За каву всі платять, то що ми не можем заплатити за пісню? Якщо нашим людям дати вибір - або кава або фільм, вони виберуть каву. Бо ми так навчилися. Я нікого не заставляю, а починаю з себе. Треба бути цивілізованою особою і шанувати чужу працю", - сказав Дзідзьо.

Стрічка "DZIDZIO Контрабас" виходить в прокат 31 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дзідзьо взяв на фільм мамині гроші" - стрічка співака виходить у прокат

За сюжетом герой Дзідзьо споруджує будинок. Гроші на нього отримує від мами, яка працює в Португалії. Але одного разу розуміє, що мріяв не про це. Решту невитрачених грошей вкладає в костюм, мікрофон і машину. З артистичною кар'єрою не складається і Дзідзьо має швидко знайти $3 тис. На допомогу йому приходять друзі - Юлік і Лямур. Хлопці вирішують провезти через кордон 100 блоків цигарок. У продавщиці дізнаються, що просто так провезти контрабанду не вдасться. На кордоні з'явився митник, який не бере хабарів. Єдиних, кого він не запідозрять - це священників, вирішили хлопці. Тому вдягли одяг греко-католицьких служителів церкви, сіли в "Фольксваген Пассат" і вирушили на митницю. Та їх плани зіпсувала дівчина з рушницею, яку зустріли дорогою.

Михайло Хома, лідер гурту DZIDZIO розказав Gazeta.ua про відносини з Богом, мамою, жінками і народними артистами.

Зараз ви читаєте новину «"Коли колегам розповів, назвали мене дурним" - Дзідзьо розповів одне зі своїх правил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі