неділя, 08 лютого 2015 19:09

Кіновечір: дорослішання, любов і таємниці в шкільних стінах

Кіновечір: дорослішання, любов і таємниці в шкільних стінах
Фото: verahouse.org

В першу суботу лютого традиційно проходить зустріч випускників. В цей день разом збираються і ті, хто сидів за шкільною партою ще в минулому році, і ті, хто закінчив школу 20 років тому. Пропонуємо вашій увазі кілька фільмів і серіалів, які допоможуть знову зануритися в шкільну атмосферу.

Спілка мертвих поетів/ Dead Poets Society (1989)

Деколи, щоб налагодити контакт з учнями, вчителю необхідно відійти від викладацьких правил і придумати щось особливе. Викладачу англійської  Джону Кітінгу це вдалося. Він відкрив для своїх учнів таємне Товариство мертвих поетів, члени якого шукають свій власний шлях, навіть якщо він суперечить загальноприйнятим нормам. Але чи дозволено виходити за рамки в консервативному американському коледжі?

Дуже погана вчителька/ Bad Teacher (2011)

Якщо у вашій школі викладає вчителька з зовнішністю та харизмою Кемерон Діаз, уроки точно не будуть нудними. Приголомшлива вчителька середніх класів ненавидить свою роботу і своїх учнів, зате дуже любить гламурне життя і мріє знайти багатого чоловіка. І доля підносить їй подарунок. Новий учитель-  досить заможний хлопець, а значить ніяк не можна упустити свій шанс. Що ж переможе: гроші чи почуття?

 Чорна лагуна / El internado (серіал 2007 - 2010)

Іспанський серіал протягом 7 сезонів буде розкривати вам таємниці престижної школи-інтернату "Чорна лагуна". Змови і страшні секрети минулого, перша любов і вируючі пристрасті, містика і фантастика, таємниці та загадки - почавши дивитися першу серію, ви навіть не помітите, як розпочнуться фінальні титри останнього сезону. Дуже захопливо!

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: дорослішання, любов і таємниці в шкільних стінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі