пʼятниця, 19 травня 2017 02:24

Кіану Рівз позував на фоні радянських серпа і молота

Кіану Рівз позував на фоні радянських серпа і молота
За сюжетом романтичного трилеру "Сибір", головний герой, американець відправився у Росію, щоб продати рідкісні діаманти "темного" походження. Фото: Hollywood Reporter

Голівудський актор Кіану Рівз з'явився на тлі радянського серпа та молота. Такий перший кадр з фільму "Сибір", в якому актор виконує головну роль.

Фото оприлюднило видання The Hollywood Reporter.

За сюжетом романтичного трилеру "Сибір", головний герой, американець поїхав у Росію, щоб продати рідкісні діаманти "темного" походження. У маленькому сибірському містечку він закохується у власницю кафе.

Герої опиняються втягнутими в кримінальну інтригу навколо діамантів, і американець "відчайдушно шукає шлях до порятунку в світі, де виходу немає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівуд зніме продовження "Матриці"

Зйомки фільму планують розпочати до кінця 2017 року. Продюсерами будуть Габріела Бачер і Стівен Хеймел. Зйомки відбуватимуться в Канаді.

Рівз відомий за головною роллю в фантастичній трилогії "Матриця". Він також зіграв у таких стрічках, як "Небезпечні зв'язки", "На гребені хвилі", "Костянтин: Повелитель пітьми", "Мій особистий штат Айдахо" і "Неоновий демон".

Зараз ви читаєте новину «Кіану Рівз позував на фоні радянських серпа і молота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі