Ексклюзиви
середа, 02 серпня 2017 21:45

Художник малює на будинках, які руйнуються
8

Будинок на окраїні Мельбурна з роботами Rone
Фото: concreteplayground.com
Джейн Доу, робота Rone
Джейн Доу, робота Rone
Джейн Доу, робота Rone
Джейн Доу, робота Rone

Австралійський вуличний художник Rone малює жіночі обличчя на стінах покинутих будинків. В передмісті Мельбурна будівлю початку ХХ ст. прикрасив зображеннями дівчини, яку називає "Джейн Доу". В австралійському сленгу це ім'я використовують для позначки невідомої жінки в кримінальних хроніках.
Майже всі жіночі портрети художника мають її риси.
Будинок повинні незабаром знести.


"Ідею обдумував кілька років. - каже Rone , - Краса й розпад, Найкрасивіша Джейн До — на старих будівлях, які незабаром зникнуть. Лишиться тільки на знімках. Справжня краса ховається у скороминущості".
Картини зафільмували, використовуючи 3D-зйомку.
Це другий проект Rone . Минулого року створив виставку "Порожній" у мельбурнському напівзруйнованому театрі "Fitzroy". Її відвідали майже 3000 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музей Голодомору масштабно розширять


Справжнє ім' я Rone Тайрон Райт, малює жіночі портрети на папері, а потім наклеює на стіни закинутих промислових будівель і помешкань, які чекають на знесення. Його роботи є в будинках Лондон, Берліна, Нью-Йорка, Парижа, Гавани, Сан-Франциско, Детройта, Гонконга.

Зараз ви читаєте новину «Художник малює на будинках, які руйнуються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі