вівторок, 26 грудня 2017 15:37

Держкіно фінансуватиме новий фільм від творців "Сватів"

Держкіно фінансуватиме новий фільм від творців "Сватів"
Зеленський стане режисером і продюсером фільму "Він і Вона". Фото: "Радіо "Свобода"

Державне агентство України з питань кіно уклало угоду з компанією "Кіноквартал" на виробництво романтичної комедії "Він і Вона". Режисером стане Володимир Зеленський, продюсер забороненого в Україні серіалу "Свати".

Про це повідомили на офіційній сторінці Держкіно в Facebook.

Сума державної фінансової підтримки проекту складе 17,7 млн грн. Загальний бюджет виробництва виробництва - 35,9 млн грн.

Авторами сценарію стали Олександр Щур і Станіслав Зубрицький. Продюсери – Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір та Борис Шефір.

Проект фільму став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно.

За сюжетом, чоловік і дружина переживають кризу стосунків і вирішують розлучитися. Під час випробувального терміну, наданого судом, вони на спір вирішують спробувати те, чого не хотіли або соромилися робити, перебуваючи в шлюбі. Проходячи через все це, постійно потрапляючи в смішні ситуації, вони повертають втрачені почуття.

Реліз фільму запланували на лютий 2019-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Іронія долі" з'явиться в українському ефірі: розповіли, чи покарають телеканали

29 листопада Державне агентство з питань кіно скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення, видані на всі сезони серіалу "Свати", знятого за участю російського актора Федора Добронравова. Актор був внесений до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України

Зараз ви читаєте новину «Держкіно фінансуватиме новий фільм від творців "Сватів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі