понеділок, 15 квітня 2019 08:53

"Голос країни-9": хто залишив проект за крок до фіналу

"Голос країни-9": хто залишив проект за крок до фіналу
13-й випуск дев'ятого сезону проекту Голос країни 2019 вийшов на телеекрани 14 квітня. Півфінал визначив найсильніших учасників у командах тренерів Потапа, Тіни Кароль, Дмитра Монатіка та Дана Балана. Фото - Народна правда

13 випуск дев'ятого сезону проекту "Голос країни" вийшов на телеекрани 14 квітня. Півфінал визначив найсильніших учасників у командах тренерів Потапа, Тіни Кароль, Дмитра Монатіка та Дана Балана.

Другий прямий ефір пройшов під неабиякою напругою. У кожного тренера було по 2 місця у півфіналі.Свої бали у відсотках для учасників ставили тренери. Але вирішальними були голоси глядачів. Також цього вечора наставники вперше співали разом зі своїми підопічними.

Першими за місце у фіналі боролися представники команди Дана Балана. Оксана Муха вразила усіх виконанням пісні "Два кольори". Оксана зізнається, що проект змінив її долю. Вона вірить у те, що "Голос" допоможе донести творчість Квітки Цісик до мільйонів українців. Її головний конкурент –Хейтам Рафі на сцену вийшов зі справжням хітом 2000-х років "Seven Nation Army". Разом із тренером учасники заспівали хіт Балана "Hold On Love". Тренер повинен був поділити між обома учасниками 100%. Оксані Мусі він віддав 51%, а Хейтаму – 49%. За результатами глядацького голосування Оксана отримала 90% голосів, а решту 10% – Рафі. Саме Оксана Муха побореться за перемогу у шоу.

Наступними продовжили боротьбу за місце у фіналі проекту учасниці команди Потапа. Першою на сцену вийшла Карина Арсентьєва, котра знову виконала пісню легендарної Вітні Х'юстон "I Have Nothing". Вікторія Ягич вийшла на сцену наступною, щоб вкотре довести, що вона гідна пройти до фіналу проекту. Суперматуся виконала драматичну українську пісню, щоб уся Україна побачила, що вона вміє не лише запалювати сцену, а й може бути ліричною. Для півфіналу вона обрала композицію "Цвіте терен". Обидві учасниці також вийшли на сцену зі своїм тренером Потапом, аби втрьох виконати пісню "Найкращий день", яка є саундтреком фільму "Скажене весілля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний трикутник, зізнання Балана та імена півфіналістів: найцікавіше прямого ефіру "Голосу країни"

Після того, як лінії для голосування були закриті, Потапові довелося прийняти вельми непросте рішення: він віддав Карині 51%, а Вікторія отримала 49%. Глядачі поділили свої голоси так: Карині віддали 60%, а от Вікторія отримала 40%. У результаті фіналісткою з команди Потапа стала Карина Арсентьєва.

Учасники команди Монатіка наступними вийшли на сцену проекту, щоб довести, що вони гідні потрапити до фіналу "Голосу". Вікторія Олійник виконала легендарну пісню "Соколята", яку вона присвятила батькам. Андрій Карпов для півфіналу вибрав пісню "Still Got The Blues".

Вікторія, Андрій і Діма Монатік вийшли на сцену "Голосу", щоб уразити всіх своїм виступом. Зірковий тренер зі своїми підопічними виконав хіт "Uptown Funk". Під час розподілу відсотків Монатік вагався, але віддав Вікторії 51%, а Андрієві – 49%. Глядачі поділили голоси так: 45% віддали Андрію, а Вікторії – 55%. У результаті до фіналу пройшла Вікторія Олійник.

Останніми за місце у фіналі "Голосу" боролися представники команди Тіни Кароль. Першим на сцену вийшов Девід Аксельрод, котрий виконав легендарну пісню Миколи Мозгового "Минає день". Талановитий юнак Андрій Хайят вийшов на сцену із піснею "Плакала" гурту KAZKA.

Девід, Андрій і Тіна разом виконали справжній хіт "Diamonds". Зазначимо, що Тіна Кароль вийшла на сцену в кардинально несподіваному для неї іміджі.

Лінії голосування закрито. Тіні Кароль довелося поділити відсотки між своїми підопічними: 51% Андрієві Хайяту та 49% Девіду Аксельроду. Натомість глядачі проголосували так: 68% Андрієві та 32% Девідові. У результаті, до фіналу проходить Андрій Хайят.



Між виступами учасників шоу, організатори підготували для глядачів багато сюрпризів. Зокрема виступала випускниця "Голосу" TAYANNA. Зірка виконала пісню "Як плакала вона". Суперфіналістка третього сезону Христина Соловій також завітала на "Голос". Із піснею піснею "Fortepiano". Новий хіт "Залишаю свій дім" виконала справжня зірка українського шоу-бізнесу, котра "народилася в мережі alyona alyona. Також своєю творчістю порадував глядачів Назар Ільчишен. Він не потрапив до жодної команди під час "сліпих прослуховувань", але Тіна Кароль дотримала свого слова. Тоді в її команді не було місця, і тому вона пообіцяла спродюсувати його альбом. Парубок завжди мріяв стати таким же популярним, як і випускники проекту. На сцені вокального шоу він виконав пісню "Ми будемо разом".

Популярний український виконавець Monatik сказав, що готовий заспівати на весіллі своїх колег з вокальному шоу "Голос країни" Тіни Кароль і Дана Балана. Сказав, що не знає, чи між співаками є якісь стосунки. Проте за ними дуже цікаво спостерігати.

Зараз ви читаєте новину «"Голос країни-9": хто залишив проект за крок до фіналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі