понеділок, 08 квітня 2019 08:28

Любовний трикутник, зізнання Балана та імена півфіналістів: найцікавіше прямого ефіру "Голосу країни"

Любовний трикутник, зізнання Балана та імена півфіналістів: найцікавіше прямого ефіру "Голосу країни"
7 квітня на каналі "1+1" відбувся перший прямий ефір проекту "Голос країни-9". Фото - Tv.ua

7 квітня на каналі "1+1" відбувся перший прямий ефір проекту "Голос країни-9".

Під час чвертьфіналу по чотири учасники з команд Тіни Кароль, Дана Балана, Monatik та Потапа змагалися за можливість пройти до наступного прямого ефіру.

За правилами проекту, до наступного ефіру потрапили по двоє учасників з кожної команди. За одного з них найбільше голосів віддали глядачі, іншого ж врятував зірковий тренер.

Чвертьфінал "Голосу" відкрила команда Тіни Кароль - Андрій Хайят, Девід Аксельрод, Ксенія Бахчалова та Ніка Тупилко. За результатами глядацького та тренерського рішення, у проекті залишилися Хайят та Аксельрод.

У команді Monatik до наступного ефіру потрапили Вікторія Олійник та Андрій Карпов. Зірковий тренер попрощався з братами Таранцовими і Аліною Підлужною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов кліп на дуетну пісню Тіни Кароль та "Бумбокс". Відео

Із команди Потапа за результатами першого прямого ефіру до наступного пройшли – Вікторія Ягич, яка вразила своїм пікантним номером, та Карина Арсентьєва. Закінчили свій шлях у проекті Арсеній Журавель та Богдана Ренк.

З команди Дана Балана за путівку у фінал змагатимуться Оксана Муха та Рафі Хейтам. Катерина Бегу, якою називали фавориткою зірки, ТА співаючий боксер В'ячеслав Кретов вилетіли за крок до півфіналу.

Під час музичних пауз присутніх розважали своїми виступами випускник "Голосу" Alekseev, колишній тренер-переможець Сергій Бабкін, гурт Mozgi на чолі з Потапом та Тіна Кароль. Також було розсекречено ім'я першого тренера "Голосу-діти". Ним буде Михайло Хома, відомий як "Дзідзьо".

Як завжди, не обійшлося без інтриг. Фаворитка Балана Катерина Бегу зізналася перед виступом, що відчуває ревнощі Тіни Кароль, коли Балан її обіймає. Прописаний сценарій про любовний трикутник насмішив Кароль. Вона побажала щастя Катерині поряд із Баланом і сказала, що вони можуть бути гарною парою. Своєю чергою Дан Балан теж зробив заяву і запевнив, що жодних сценаріїв не існує. Його флірт із Кароль та сварка із Потапом – усе чутки. А на проекті все відбувається за неписаним сценарієм.

Популярний український виконавець Monatik сказав, що готовий заспівати на весіллі своїх колег з вокальному шоу "Голос країни" Тіни Кароль і Дана Балана. Сказав, що не знає, чи між співаками є якісь стосунки. Проте за ними дуже цікаво спостерігати.

Зараз ви читаєте новину «Любовний трикутник, зізнання Балана та імена півфіналістів: найцікавіше прямого ефіру "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі