четвер, 21 вересня 2017 21:45

Фіналісти Євробачення-2017 заспівають у Києві

Фіналісти Євробачення-2017 заспівають у Києві
Фото - надане організаторами

У Києві виступить білоруський гурт, якому українці у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2017 поставили максимальний бал. NAVIBAND дадуть єдиний сольний концерт - 23 вересня у Caribbean Club. З-поміж інших хітів, виконають "Гісторыя майго жыцця" ("Історія мого життя"). Вона стала першою піснею представників Білорусі на Євробачеені - рідною мовою.

NaviBand створили музиканти Артем Лук'яненко та Ксенія Жук. Поєднують в своїх піснях різні напрямки: indie, folk, поп-музику і рок-мотиви.
За чотири з половиною роки існування випустили 3 альбоми, гастролюють по Білорусі та ближньому зарубіжжю, учасники багатьох рок-фестивалів. Влітку 2017-го NaviBand стали обличчями рекламної кампанії Coca-Cola в Білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець "Євробачення-2017" чекає на пересадку серця


Після повернення з Євробачення на виступ групи на площі біля Мінської Ратуші прийшло понад 10 тисяч чоловiк.

Після виступу ONUKA на Євробаченні почався сплеск інтересу до музики співачки. Там вона в супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів (НАОНІ) виконала мешап зі своїх найвідоміших композицій.

Зараз ви читаєте новину «Фіналісти Євробачення-2017 заспівають у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі