понеділок, 29 квітня 2013 16:14

Фільм Тарантіно все-таки покажуть у китайських кінотеатрах з цензурними правками

Фільм Тарантіно все-таки покажуть у китайських кінотеатрах з цензурними правками
Кадр з фільму

"Джанго звільнений", вилучений з кінотеатрів Китаю 11 квітня, вийде в китайський прокат 12 травня. Фільм Квентіна Тарантіно піддали черговий правці, проте поки невідомо, в чому полягають внесені зміни.

"Джанго звільнений" - перший фільм Квентіна Тарантіно, який вийде в прокат у Китаї. Спагетті-вестерн з Джеймі Фоксом, Леонардо ДіКапріо і Крістофом Вальцем планувався до виходу вже в квітні, але в перший же день, після офіційної заяви про "технічні проблеми", прокат картини припинили.

Студія Sony наступним чином прокоментувала ситуацію: "У Китаї вкрай зацікавлені картиною і чекають її з нетерпінням. Ми дуже вдячні місцевій владі за те, що вони оперативно вирішили проблеми".

Початкові зміни у фільмі, зроблені для його китайської версії, торкнулися перш за все кольору крові. Зміст нових правок не розголошується.

"Джанго звільнений" - лауреат премії "Оскар" в номінаціях "Кращий сценарій" (Квентін Тарантіно) і "Краща чоловіча роль другого плану" (Крістоф Вальц).

Зараз ви читаєте новину «Фільм Тарантіно все-таки покажуть у китайських кінотеатрах з цензурними правками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі