понеділок, 29 квітня 2013 10:26

У Каліфорнії знайшли викрадений 20 років тому кабріолет з "Кримінального чтива"

У Каліфорнії знайшли викрадений 20 років тому кабріолет з "Кримінального чтива"
Кадр з фільму

Вкрадений майже 20 років тому знаменитий кабріолет Chevrolet з культового фільму Квентіна Тарантіно "Кримінальне чтиво" знайдений у місті Окленд в американському штаті Каліфорнія, повідомляє газета Los Angeles Daily News з посиланням на місцеву владу.

Автомобіль з відкидним верхом 1964-го року, що належав Квентіну Тарантіно, викрали у 1994 році під час зйомок фільму. На кабріолеті вишневого кольору роз'їжджав головний герой "Кримінального чтива" Вінсент Вега у виконанні Джона Траволти. За даними ЗМІ, автомобіль був знайдений завдяки пильності заступника шерифа округу Сан Бернардіно (San Bernardino) Карлоса Аррієти (Carlos Arrieta), який помітив двох підозрілих чоловіків біля старого кабріолета.

Незважаючи на те, що ідентифікаційний номер автомобіля був змінений, по базі даних поліції вдалося встановити справжнього власника культового транспортного засобу. За даними поліції, нинішній власник автомобіля не має відношення до крадіжки. Розслідування триває. Поки невідомо, чи повернули машину законному власнику.

Стрічка "Кримінальне чтиво" (Pulp Fiction) зробила Квентіна Тарантіно по-справжньому знаменитим. Тарантіно виступив у ньому не тільки як режисер картини, але і як актор. Також спільно з Роджером Евері він брав участь у написанні сценарію до стрічки. Фільм завоював "Золоту пальмову гілку" на Каннському фестивалі, а також приз кіноакадемії "Оскар", премію "Золотий глобус" і премію Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (BAFTA) за найкращий сценарій.

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії знайшли викрадений 20 років тому кабріолет з "Кримінального чтива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі