вівторок, 21 січня 2020 22:30

Його можна розтягнути на цитати - Порошенко про фільм "Пекельна хоругва"

Його можна розтягнути на цитати - Порошенко про фільм "Пекельна хоругва"
Фото: Facebook

П'ятий президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною та військовими переглянули фільм "Пекельна хоругва". Про це Петро Олексійович написав на своїй сторінці у Facebook.

"Чудовий вечір разом з Мариною і нашими героями-військовими за переглядом "Пекельної хоругви" – прекрасного українського кіно режисера Михайла Кострова за мотивами твору Сашка Лірника", – йдеться у дописі.

П'ятий президент зазначив, що стрічка йому сподобалась і порадив усім долучитися до перегляду.

"Моя порада усім, хто любить Україну: подивіться це кіно! Прекрасна стрічка, проникнута тонким гумором і щирим козацьким завзяттям. Це кіно можна і навіть треба розтягнути на цитати", – написав Петро Порошенко.

На його думку, фільм виконує важливу і серйозну місію з побудови нашої національної ідентичності. Адже це не просто казка, а захоплива історія про справжніх українських лицарів – сміливих, кмітливих та жертовних.

"На шляху до глядача цей фільм спіткала непроста доля. У Краматорську його показ навіть намагалися заблокувати. Але добро і правда завжди перемагає зло і темряву", – повідомив політик.

Зараз ви читаєте новину «Його можна розтягнути на цитати - Порошенко про фільм "Пекельна хоругва"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі