четвер, 12 липня 2012 12:05

Джонні Депп повернеться в образі "Едварда Руки-ножиці"

Джонні Депп повернеться в образі "Едварда Руки-ножиці"
У серіалі з'явиться не сам Джонні, а намальований персонаж. Фото: tv.akado.ru

Через 22 роки після прем'єри фільму "Едвард Руки-ножиці" Джонні Депп знову повернувся до ролі сумного монстра, кинутого своїм творцем і незрозумілого людьми. Ця картина завжди мала для актора особливе значення, оскільки з неї почалася довга та плідна співпраця з Тімом Бертоном.

Ймовірно, саме тому Джоні не зміг відмовити творцям комедійного мультсеріалу "Гріффіни", які вирішили ввести Едварда в один з епізодів нового сезону.

"Гріффіни" - популярний мультсеріал про типову американську сім'ю та основний конкурент "Сімпсонів". За 13 років свого існування він 13 разів номінувався на премію "Еммі". 11-й сезон, в якому американське сімейство зустрінеться з Едвардом Руки-ножиці, транслюватиметься з 30-го вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На YouTube виклали всі частини "Піратів Карибського моря"

Звичайно, в серіалі з'явиться не сам Джонні, а намальований персонаж, але розмовляти він буде голосом знаменитого актора. За словами продюсера Марка Хентеманна, перед озвученням Депп зізнався, що не намагався повторити інтонацію Едварда вже більше 20 років, але йому вдалося миттєво увійти в образ.

Нагадаємо, що за 22 роки, які минули з дня прем'єри фільму "Едвард Руки-ножиці", Джонні Депп і Тім Бертон створили ще сім картин, кожна з яких ставала подією. Їх остання спільна робота - готичний фільм жахів "Похмурі тіні", де Депп зіграв вампіра, який пробудився від довгого сну.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп повернеться в образі "Едварда Руки-ножиці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі