пʼятниця, 06 липня 2012 16:42

Джонні Депп і Ванесса Параді розійшлися ще два роки тому

Джонні Депп і Ванесса Параді розійшлися ще два роки тому
Актори не хотіли травмувати дітей Фото: spletnik.ru

Західні таблоїди у всю обговорюють чутки про те, що розлучення Ваннеси Параді і Джонні Деппа стався набагато раніше, ніж вони про це оголосили. Як пише Dailymail, пара не живе разом вже два роки.

Основною причиною розриву стосунків зразкової голлівудської пари стали нереалізовані амбіції Ванесси Параді. Так, вона почала відчувати себе "додатком" до успішного і знаменитого чоловіка. Ванесса вважає, що пожертвувала кар'єрою заради Джонні Депа, але йому так і не вдалося заповнити цей пробіл і зробити так, щоб вона ні про що не шкодувала.

Якщо вірити чуткам, Параді і Депп розійшлися ще в 2010 році, але для того, щоб не травмувати дітей, вважали за краще тримати це в секреті. Так, у голлівудського екс-подружжя двоє дітей - 13-річна Лілі-Роуз і 10-річний Джек.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп почав пити через Ванессу Параді — ЗМІ

Нагадаємо, про те, що Джонні Депп і Ванесса Параді розлучилися після чотирнадцяти років шлюбу, стало відомо ще минулого тижня. Пізніше в ЗМІ також з'явилася інформація і про нову кохану красеня Деппа. Нею стала 26-річна актриса Ембер Херд, яка була його партнеркою по знімальному майданчику фільму Ромовий щоденник.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп і Ванесса Параді розійшлися ще два роки тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути