четвер, 21 червня 2012 11:56

Джонні Депп купив своїй коханці коня

Джонні Депп купив своїй коханці коня
Актор збирається віддати Ванессі Параді $160 млн Фото: tele-club.in.ua

Перед акторами Джонні Деппом та Ванессою Параді, які в середу оголосили про закінчення своїх багаторічних стосунків, тепер стоїть непросте завдання – розділити гроші.

Кажуть, паралельно Джонні встигає будувати нові амурні стосунки – з 26-річною актрисою Амбер Хьорд.

Депп та Параді не були в офіційному шлюбі, тож наче й не мусять ділити статки рівно навпіл. Утім, подейкують, Джонні все ж має намір щедро відсипати колишній близько 160 мільйонів доларів, щоб розійтися по-дружньому з матір'ю двох своїх дітей, пише ТаблоID із посиланням на "The Sun".

Сам Депп нині "коштує" близько 315 мільйонів доларів, ще й має нерухомість по всьому світі, якою теж поділиться з Параді.

Між тим у щедрого 49-річного актора вже наклюнулися нові стосунки – з блондинкою-бісексуалкою Амбер Хьорд, яка зіграла разом із ним у "Ромовому щоденнику".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп і Ванесса Параді розлучилися

Джонні придбав для нової пасії коня, щоб вони могли разом кататися верхи. А ще до того, як оголосити про розлучення з Ванессою, актор прокатався з Амбер до Лас-Вегаса на своєму приватному літаку.

Нагадаємо, Деппу також закидали інтрижки з актрисами Євою Грін та Ешлі Олсен, а кілька років тому ходили чутки, що Параді дуже ревнувала його до Анджеліни Джолі.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп купив своїй коханці коня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути