четвер, 16 лютого 2012 15:12

Джонні Депп втік від Ванесси Параді в США

Джонні Депп втік від Ванесси Параді в США

Відомий актор і за сумісництвом музикант, улюблений артист режисера Тіма Бертона Джонні Депп придбав нерухомість в Америці і переїхав туди жити. Його цивільної дружини француженки Ванесси Параді поруч з ним не помічено.

На нещодавній прем'єрі свого нового фільму, яка проходила в Парижі, Ванесса Параді заявила, що її розставання з Джонні Деппом після майже 15 років цивільного шлюбу - всього лише чутки. Проте вчинки акторської пари говорять самі за себе і явно йдуть врозріз з їхніми словами. Так, стало відомо, що Джоні Депп, який обожнював Францію, прикупив собі будинок в США.

Нове житло "пірата Джека Горобця" знаходиться на Голлівудських пагорбах. Мабуть, актор там збирається влаштуватися надовго, якщо не назавжди. Адже поруч з будинком він планує облаштувати власну музичну студію, де зможе записувати як свою музику, так і композиції його звукозаписної компанії.

Навіть друзі Джонні кажуть, що знаменитість всерйоз розглядає Голлівуд як постійне місце проживання. Проте на те вони і його друзі, що відмовчуються, з ким саме буде жити в новому будинку Депп. Є інформація, що Джонні вже відзначив новосілля, однак він це зробив у вузькому колі і майже непомітно. З гостей були присутні сер Пол Маккартні і відомий американський музикант, автор пісень Дейв Грол. Ванесси Параді помічено не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ванессу Параді дратують запитання про її розставання з Джонні Деппом

Нагадаємо, новина про можливе розставання однієї з найміцніших пар Джонні Деппа та Ванесси Параді з'явилася ще в кінці минулого року. Нібито Джонні втомився від благочестивого життя і вдарився в усі тяжкі, а Ванесса втомилася терпіти вибрики чоловіка і вигнала його з дому. За іншою версією, Депп захопився своєю партнеркою по знімальному процесу Євою Грін. Однак офіційних підтверджень чи спростувань від пари не надходило, що тільки розпалювало багату фантазію світських хронікерів.

Нарешті Ванесса Параді не витримала і заявила в одному з інтерв'ю, що їхнє розставання з Джонні - всього лише чутки. Ось тут би всім і заспокоїтися, якби Джонні не купив новий будинок так далеко від Ванесси, як тільки можливо, - на іншому континенті.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп втік від Ванесси Параді в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути