четвер, 24 травня 2012 10:20

Джонні Деппа прийняли в плем'я команчів і назвали "перевертнем"

Джонні Деппа прийняли в плем'я команчів і назвали "перевертнем"
Актор тепер вважається сином активістки американського руху команчів Фото: kinorelease.com

Знаменитого голлівудського актора Джонні Деппа, який зіграв індіанця Тонто в новому фільмі "Одинокий рейнджер", індіанське плем'я команчів зробило своїм почесним членом, повідомляє AP.

Церемонія посвячення пройшла в Альбукерке ще 16 травня вдома у активістки американського руху команчів ЛаДонни Харріс, але відомо про це стало тільки зараз. Харріс заявила, що, за традицією команчів, Депп тепер вважається її сином.

Після церемонії прийняття в плем'я Депп отримав індіанське ім'я Ма Ву Мей, що перекладається як "перевертень", повідомляє Reuters.

За словами Харріс, ідея прийняти в плем'я Деппа належала їй самій. "Я читала про нього і про його спадщину корінних американців, тому в День Матері я сказала: "Чому б нам не прийняти його?", - сказала Харріс. За її словами, один її родич працює консультантом на знімальному майданчику фільму "Самотній рейнджер" . Цей родич і організував зустріч Харріс і Деппа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп висловився з приводу розлучення з Ванессою Параді

Джонні Депп народився в штаті Кентуккі. Він не раз говорив, що серед його предків є корінні американці - представники племені чірокі або криків.

Нагадаємо, фільм "Самотній рейнджер", який знімає Гор Вербінськи, вийде на екрани в 2013 році. Крім Деппа в картині задіяні Ермі Хаммер, Хелена Бонем Картер, Вільям Фіхтнер і Том Вілкінсон.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Деппа прийняли в плем'я команчів і назвали "перевертнем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути