пʼятниця, 11 травня 2012 14:28

Джонні Депп висловився з приводу розлучення з Ванессою Параді

Джонні Депп висловився з приводу розлучення з Ванессою Параді
Актор втомився спростовувати неправдиву інформацію Фото: tatler.ru

Голлівудський актор Джонні Депп втомився від численних чуток навколо себе і своєї цивільної дружини Ванесси Параді і нарешті висловився з приводу їхнього розставання. Артист з гнівом спростував цю інформацію і заявив, що папараці не дочекаються їхнього розлучення.

Нагадаємо, новина про можливе розставання однією з найміцніших пар Джонні Деппа та Ванесси Параді з'явилася ще в кінці минулого року. Нібито Джонні втомився від благочестивого життя і вдарився в усі тяжкі, а Ванесса втомилася терпіти закидони чоловіка і вигнала його з дому. За іншою версією, Депп захопився своєю партнеркою по знімальному процесу над фільмом "Похмурі тіні", демонічною Євою Грін. Однак офіційних підтверджень чи спростувань від пари не надходило, що тільки розпалювало багату фантазію світських хронікерів.

Проте в середині лютого Ванесса Параді, яка довго мовчала, не витримала і висловилася з приводу численних чуток навколо себе і Джонні. Вона заявила в одному з інтерв'ю, що їхнє розставання з Деппом - всього лише чутки. Причому сама Параді була настільки зла і засмучена, що ледь не кинулася з кулаками на журналістів. Тут би всім заспокоїтися, якби не Джонні. Артист купив нерухомість в Америці, що тільки підхльоснуло світських хронікерів. Нібито Депп вирішив втекти від Параді якомога далі - аж на інший континент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп втік від Ванесси Параді в США

І ось тільки почали вщухати чутки, а численні шанувальники пари Депп-Параді ледь оговталися від розладу, як перервав гробове мовчання сам Джонні Депп. 48-річний актор розговорився на прем'єрі фільму в Лондоні. Джонні тремтячим від гніву голосом так відповів на чергове запитання чергового папараці про його стосунки з Ванессою Параді: "Ми не розставались і не розстанемось. Не дочекаєтесь. Чутки про наше розставання - брехня від початку і до кінця! В них немає ані слова правди".

Також актор пояснив, чому він так довго ігнорував чутки про розлучення і ніяк не намагався їх спростувати. Справа в тому, що як би він не заперечував розрив і ні доводив протилежне, люди все одно більше повірять не йому, а папараці, який вигадав цю мерзенну історію.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп висловився з приводу розлучення з Ванессою Параді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути