Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2012 17:36

Стосунки Джонні Деппа і Ванесси Параді на межі розриву

Стосунки Джонні Деппа і Ванесси Параді на межі розриву

За даними американських таблоїдів, голлівудський актор Джонні Депп і французька зірка Ванесса Параді на межі розставання. Останнім часом у Джоні і Ванесси постійно виникають конфлікти. У грудні зациркулювали чутки про те, що знаменитості вже думають над питанням придбання "холостяцьких" апартаментів.

"В оточенні Джонні дуже переживають за нього і Ванессу, - повідомив якийсь приятель пари RadarOnline. - Зараз вони як ніколи близькі до розриву".

Втім, представники зіркової пари чутки про розрив коментувати відмовляються.

Провину за кризу у стосунках, які тривали 14 років, друзі знаменитостей покладають на зірку блокбастера "Пірати Карибського моря". Подейкують, Депп і Параді постійно сварилися через легковажну поведінку Джонні, який пропадав у нічних клубах і розважався у компанії молодих дівчат. Зрештою француженка навіть виставила американця за двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ванесса Параді вигнала Джонні Деппа з дому за розгульне життя

"Джонні зараз не може нормально контролювати ситуацію", - констатують в оточенні "Джека Горобця".

Як повідомляється, актор уже проконсультувався з юристами з питань розподілу майна та опіки над сином Джеком і дочкою Лілі-Роуз. "Джонні звернувся до адвокатів, можливо, для того, щоб спокійно обговорити, як закінчити стосунки, - розповідає джерело. - Вони не одружені, але довгі роки були разом і мають спільних дітей, тому їм нелегко відразу розійтись".

Зараз ви читаєте новину «Стосунки Джонні Деппа і Ванесси Параді на межі розриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути