неділя, 24 червня 2012 01:50

ЗМІ дізналися про нову кохану Джонні Деппа

ЗМІ дізналися про нову кохану Джонні Деппа
ЗМІ: У Деппа роман з актрисою Амбер Херд

ЗМІ дізналися ім'я нової коханої голлівудського актора Джонні Деппа, який на цьому тижні офіційно оголосив про те, що розлучається зі своєю цивільною дружиною Ванессою Параді.

Обраницею 49-річного актора стала 26-річна американська актриса і модель Амбер Лора Херд, партнерка Деппа із фільму Ромовий щоденник, повідомляє The Globe and Mail.

Херд регулярно відвідує Деппа в Нью-Мексико, де проходять зйомки фільму Самотній рейнджер (The Lone Ranger), і вони розважаються, зокрема, займаються верховою їздою. Пара також відвідала Лас-Вегас на приватному літака Джонні, що підтверджується фотографіями.

Зазначимо, що в січні The Daily Mail повідомляв, що у Джоні Деппа роман із актрисою Євою Грін.

Нагадаємо, що у вівторок, 19 червня, Депп і Параді офіційно оголосили про розставання. Пара "розлучилася мирно", йдеться в заяві, в якій також є заклик не втручатися в особисте життя дітей Деппа і Параді - 9-річного Джека і 13-річної Лілі-Роуз.

Як компенсацію за розставання з Деппом Параді отримає 100 млн фунтів стерлінгів ($ 157 млн). Зазначимо, що статок Джонні Деппа експерти оцінюють сьогодні в 314 млн доларів, він і Параді мають також будинки в Лос-Анджелесі, Парижі та Венеції, маєток на півдні Франції та один із островів Багамського архіпелагу. Журналісти вважають, що загадковий покупець, який придбав будинок у селі Бернхем Маркет у британському графстві Норфолк, також був Депп.

Чутки про те, що Джонні Депп і Ванесса Параді роз'їхалися, з'явилися ще кілька місяців тому, але тоді актор заперечував факт розставання. Як відомо, Депп і Параді ніколи не реєстрували свої відносини. 49-річний актор почав зустрічатися з Ванессою Параді, якій зараз 39 років, у 1998 році після свого розставання із супермоделлю Кейт Мосс. У пари - двоє дітей - 13-річна Лілі Роуз і 10-річний Джек.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ дізналися про нову кохану Джонні Деппа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути