пʼятниця, 11 травня 2012 09:51

Червону доріжку замінили на чорну на прем'єрі фільму Тіма Бартона
16

Фото: Фото: AP Photo

У світовий прокат виходить новий фільм екстраординарного режисера Тіма Бартона "Похмурі тіні". Напередодні творці фільму представили його спершу в легендарному голлівудському Китайському театрі, а потім на лондонській Лейстер-Сквер.

Фільм розповідає про вампіра, який провів у труні два століття - і вибрався звідти тільки в 1972 році. Головну роль чудово виконав улюблені актор Бартона, Джонні Депп. Компанію йому склали красуні Мішель Пфайффер, Єва Грін, Хлоя Грейс Морец, а також улюблена акторка і дружина режисера, смілива Хелена Бонем Картер.

Крім них голлівудську прем'єру також відвідали актори з оригінального серіалу 60-х років, які виконали невеликі ролі в сучасній кіноадаптації. Особливим гостем на червоній доріжці в Лос-Анджелесі став легендарний рокер Еліс Купер, який зіграв у фільмі самого себе - запрошену виступити у вампірському замку рок-зірку. Втім, музикант дуже пасував до "вампірської" обстановки фільму: з 70-х років він мало змінився.

На американській прем'єрі звична червона доріжка була замінена траурної чорною. У Лондоні, щоб не повторюватися, розстелили фіолетовий килим.

Зараз ви читаєте новину «Червону доріжку замінили на чорну на прем'єрі фільму Тіма Бартона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі