четвер, 24 листопада 2011 10:07

На YouTube виклали всі частини "Піратів Карибського моря"

На YouTube виклали всі частини "Піратів Карибського моря"

Компанія Disney виклала свої фільми в обмежений доступ на сайт відеохостингу YouTube, повідомляє Agence France-Presse.

З середи, 23 листопада, більше сотні картин студії, включаючи мультфільми студії Pixar, можна взяти напрокат у роздiлi YouTube Movies ("Фільми"). Зокрема, на порталі можна переглянути всі чотири частини блокбастера "Пірати Карибського моря".

Раніше YouTube і The Walt Disney повідомляли, що об'єдналися для роботи над серіалом, який буде показаний на початку 2012 року на сайтах обох компаній. Крім того, на сайтах Disney.com і YouTube будуть представлені передачі Disney Channel і контент, створений користувачами сайту Disney.

Сервіс прокату фільмів з'явився на YouTube в січні 2010 року. Для показу тоді були обрані п'ять фільмів з програми кінофестивалю Sundance.

Влітку 2010 року у розділі YouTube Movies з'явилися безкоштовні фільми. Запуск сервісу став можливий завдяки угодам між Google, що володіє відеохостингом, і низкою великих кінокомпаній. Передбачалося, що власники прав на фільми зможуть заробляти на рекламі, якою буде супроводжуватися показ.

Нагадаємо, Джонні Депп підписав контракт на зйомки у п'ятій частині "Піратів Карибського моря" і вже офіційно приступив до переговорів зі студією.

Раніше, на початку травня цього року, Депп заявив, що хотів би трохи відпочити від Джека.

"Мені б не хотілося говорити: А давайте знімати продовження через місяць, щоб до Різдва 2012-го було готово. Треба трохи почекати. Фільми мають бути особливими для глядача - точно так само, як вони є особливими для мене", - підкреслив він.

Продюсер Джері Брухаймер повідомив, що сценарій п'ятого фільму готовий - його написав Террі Россіо. Робота Россіо Деппу сподобалася. Більш того, стало відомо, що продюсер вже зустрічався з іншою командою "Піратів" для обговорення чорнового варіанту сценарію.

Зараз ви читаєте новину «На YouTube виклали всі частини "Піратів Карибського моря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі