середа, 04 липня 2012 10:09

Перед розлученням Тома Круза визнали найбільш високооплачуваним актором Голлівуду

Перед розлученням Тома Круза визнали найбільш високооплачуваним актором Голлівуду
Дохід актора склав 75 мільйонів доларів Фото: moizvezdi.ru

Том Круз очолив список найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду, який щорічно складає журнал Forbes. За даними видання, з травня 2011 року по травень 2012 дохід Круза склав 75 мільйонів доларів.

Значною частиною заробленого Крузу доведеться поділитися з колишньою дружиною Кеті Холмс, яка подала в кінці червня на розлучення, пише Forbes. За неофіційними даними, Круз і Холмс підписували шлюбний контракт, проте акторові в будь-якому випадку доведеться виділяти кошти на дочку, права одноосібної опіки над якою вимагає Холмс.

Друге місце в списку найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду розділили Леонардо ді Капріо і Адам Сендлер. За даними журналу, кожен з них заробив по 37 мільйонів доларів. У торішньому рейтингу ді Капріо посідав перше місце з доходом в 77 мільйонів доларів, а Сендлер з 40 мільйонами доларів був третім.

Дуейн "Скеля" Джонсон з 36 мільйонами доларів за рік став четвертим, а Бен Стіллер з доходом в 35 мільйонів доларів розмістився на п'ятому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс хоче відібрати у Тома Круза дочку

У рейтинг найбільш високооплачуваних акторів Голлівуду також увійшли: Саша Барон Коен, Джонні Депп, який роком раніше обіймав друге місце в рейтингу, і Вілл Сміт. За даними Forbes, ці актори за рік заробили по 30 мільйонів доларів. Трохи відстали від них Марк Волберг з доходом в 27 мільйонів доларів, і колеги по "Сутінкам" Тейлор Лотнер і Роберт Паттісон, які заробили по 26,5 мільйона доларів кожен.

Зараз ви читаєте новину «Перед розлученням Тома Круза визнали найбільш високооплачуваним актором Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути