пʼятниця, 15 червня 2012 12:41

Тома Круза звинуватили в зраді Кеті Холмс

Тома Круза звинуватили в зраді Кеті Холмс
Актора запідозрили у зв'язку з Ольгою Куриленко Фото: lenta.ru

Популярний голлівудський актор Том Круз звинувачується в зраді своїй дружини, актрисі Кеті Холмс. Нібито його суто робочі стосунки з іншою актрисою і моделлю Ольгою Куриленко перейшли в ранг романтичних. Сам голлівудський артист цю інформацію ніяк не коментує.

Том Круз активно знімається і буквально стрибає з одного кінопроекту в інший. Наприклад, зараз він курсує між двох міст, Нью-Йорком і Батон Руж, де ведуться зйомки фантастичного трилера "Забуття". Саме в цій картині бере участь і актриса та модель українського походження Ольга Куриленко, яка є партнеркою Круза. Ця 32-річна артистка отримала популярність як чергова "дівчини Бонда", знявшись у фільмі бондіани "Квант милосердя", що вийшов на екран у 2008 році.

Сюжет нової картини, яку знімає Джозеф Косинські за однойменною графічною новелою, простий. Вона розповідає про тяжке життя людей після окупації Землі інопланетянами. Для того щоб знищити прибульців, герою Круза необхідно повернутися на Землю.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Тома Круза розмалювали татуюваннями і поклали до голих моделей

Не дивно, що Том і Ольга, будучи партнерами в картині, проводять багато часу разом. Однак деякі світські хронікери відзначають, що стосунки Круза і Куриленко настільки теплі і близькі, що вже не схожі на робочі. А хтось із папараці навіть стверджує, що має фото, на якому Ольга і Том разом воркують далеко за межами знімального майданчика. Загалом, всі ці чутки явно вказують, що благовірній Круза Кеті Холмс слід остерігатися і проконтролювати чоловіка. Самі Том Круз і Ольга Куриленко воліють не коментувати цю інформацію.

Зараз ви читаєте новину «Тома Круза звинуватили в зраді Кеті Холмс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути