Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2012 16:18

Ольга Куриленко зніметься з Томом Крузом у фантастичному фільмі

Ольга Куриленко зніметься з Томом Крузом у фантастичному фільмі

Ольга Куриленко виконає одну з головних жіночих ролей у новому фільмі Джозефа Косінскі, повідомляється на сайті Deadline.

Картина буде заснована на графічній новелі, автором якої є сам Косінскі. Книга носить назву "Забуття" ("Oblivion"). Спочатку передбачалося, що так буде називатися і фільм, проте в даний час у проекту немає офіційного найменування.

Події коміксу розгортаються на Землі в далекому майбутньому. Поверхня планети стала непридатною для проживання, тому люди переселилися на бази, що ширяють у небі. Головний герой історії — людина, яка залишилася на Землі. Їй доручено наглядати за армією роботів. Цю людину зіграє Том Круз.

Куриленко зіграє жінку, яка проживає з героєм Круза на поверхні Землі. Спочатку ця роль пропонувалася Джессіці Честейн, однак актриса замість фільму Косінскі обрала інший проект - стрічку Кетрін Бігелоу про спецпідрозділ, перед яким поставили завдання знищити Осаму бін Ладена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярка подружилася з Ольгою Куриленко

Раніше Ольга Куриленко знімалася у фільмах "Париж, я люблю тебе", "Хітман", "Макс Пейн", "Квант милосердя" і "Центуріон".

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко зніметься з Томом Крузом у фантастичному фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути