Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2012 12:27

Тома Круза розмалювали татуюваннями і поклали до голих моделей

Ближче до п'ятдесятирічного ювілею Тома Круза потягнуло на романтику. У червні зірка представить свій новий фільм "Рок на віки". І схоже, Том настільки вжився в образ свого героя, що погодився на ефектну фотосесію для журналу W.

Для фотосесії під наглядом Маріо Сорренті Круз позував у шкіряних штанях від Rita Ryack і компанії моделей Едіти Вілкевічуте і Еббі Лі Кершоу.

"Рок на віки" - екранізація мюзиклу про офіціантку, яка приїхала в столицю з маленького містечка (Джуліанна Хау) і закохалася в музиканта. Дія відбувається у вісімдесяті роки і крутиться навколо виступів головної рок-зірки планети на ім'я Стейсі Джекс, роль якого зіграв Том.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Том Круз вчить свою 5-річну доньку кататися на ковзанах

"Знаєте, Кеті (Холмс) дуже любить мюзикли, - пояснив Круз в супровідному інтерв'ю W. - Вона співає, танцює, і свого часу ми разом непогано вивчили історію мюзиклів. А Сурі обожнює "Лак для волосся". Ви ж знаєте, разом з дітьми доводиться дивитися одне і те ж по кілька разів. Ми з Сурі дивилися "Лак для волосся" раз 15. Тому я подумав і при зустрічі з Адамом Шенкману поцікавився: "А де наш мюзикл?". І він запропонував "Рок на віки"".

"Адам сказав, що це мені підійде ... Але взагалі я не знав, як зіграти таку роль. І мені довелося створити власного Стейсі Джекса".

"У Круза, між іншим, приголомшливий голос. Виходить щось середнє між Акселем Роузом, Кітом Річардсом і Джимом Моррісоном", - зауважив раніше сам Шенкман. І повідомив, що актор займався вокалом по п'ять годин на день протягом декількох тижнів, щоб записати пісні, які йому належало виконувати по ролі. Саундтрек до картини у виконанні Тома буде випущений окремим альбомом і надійде в продаж 5 червня.

Зараз ви читаєте новину «Тома Круза розмалювали татуюваннями і поклали до голих моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути