вівторок, 10 квітня 2012 09:30

Ольга Куриленко поповнила лави актрис, які співають

Ольга Куриленко поповнила лави актрис, які співають
Музика для дівчини - тільки лише хобі Фото: natali.ua

Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко вирішила почати кар'єру поп-співачки і вже записала кілька пісень з давнім колегою Мадонни - продюсером Мірве.

Продюсер Мірве, який працював з Мадонною над п'ятьма альбомами, познайомився з дівчиною Бонда ("Квант милосердя") за лаштунками концерту Мадонни в Парижі в 2010 році. Музикант півроку намагався умовити Ольгу Куриленко приєднатися до нього в студії звукозапису, повідомляє Nylon magazine.

"Я написала текст пісні для Мірве, а він придумав музику. Ми вже записали вокальні партії для двох пісень, і мені хочеться зробити ще кілька композицій", - сказала Ольга Куриленко.

За словами 32-річної актриси, пісні "самі ллються з неї": "Я знаходжу красу в цікавому поєднанні різних слів. Навіть не думала, що стільки пристрасті може бути в музиці. Одного разу спробувавши зробити пісню, вже не можеш зупинитися - хочеться співати ще і ще", - додала вона.

При цьому вона зазначила, що поки музика для неї - лише хобі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Куриленко зніметься з Томом Крузом у фантастичному фільмі

Нагадаємо, Ольга Куриленко народилася в українському Бердянську, у сімнадцять років, майже випадково, потрапила в Париж, почала працювати моделлю і поступово переходити від зйомок до гри.

Коли стало відомо, що Каміллу з Болівії в новому фільмі про Джеймса Бонда "Квант милосердя" зіграє Ольга Куриленко з України, на неї посипалися нові пропозиції зніматися в кіно.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко поповнила лави актрис, які співають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути