понеділок, 30 травня 2011 13:27

Переможець Каннського фестивалю зняв у своєму фільмі Ольгу Куриленко

Переможець Каннського фестивалю зняв у своєму фільмі Ольгу Куриленко

Почався пошук дистриб'юторів для нового фільму Терренса Маліка, повідомляє The Los Angeles Times.

Сюжет фільму Маліка, зйомки якого були завершені ще минулого року, зберігається, як зазвичай, в таємниці. Відомо, що головні ролі у стрічці зіграли Бен Аффлек, Рейчел Макадамс і Ольга Куриленко. Спочатку проект мав назву "Похорон" (Burial), але зараз у стрічки немає назви.

У фільму відсутня навіть попередня дата виходу, оскільки, за даними Los Angeles Times, режисер запланував перезнімання деяких сцен картини. При цьому він попросив знімальну групу бути готовою до зйомок цього літа і восени. Примітно, що за цей час, ймовірно, режисер зніме ще як мінімум одну картину.

Малік відомий великими перервами між картинами. Наприклад, між фільмом "Древо життя", що отримав в 2011 році головний приз Каннського фестивалю, і його попередньою роботою - стрічкою "Новий світ" - минуло шість років (фільм вийшов в прокат в 2005 році). Відповідно, між "Тонкою червоною лінією" і "Новим світом" пройшло ще більше часу - близько семи років.

Останній проект Маліка "Древо життя" розповідає про дорослішання хлопчика Джека. Головні ролі в картині виконують Бред Пітт і Шон Пенн.

Зараз ви читаєте новину «Переможець Каннського фестивалю зняв у своєму фільмі Ольгу Куриленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі