вівторок, 03 липня 2012 10:33

Кеті Холмс хоче відібрати у Тома Круза дочку

Кеті Холмс хоче відібрати у Тома Круза дочку
Актриса боїться, що дівчинку відправлять в закриту саєнтологічну школу Фото: wday.ru

Кеті Холмс всерйоз побоюється за благополуччя своєї шестирічної дочки Сурі. Вона боїться, що Том Круз відбере в неї дитину і насильно відправить в закриту саєнтологічну школу.

Гучний шлюборозлучний процес між Томом Крузом і Кеті Холмс набирає обертів. Незважаючи на те, що обидва ніяк не коментують своє особисте життя, світські хронікери дають все нові подробиці взаємин зоряного подружжя. Так, наприклад, основною причиною розставання пари називається захоплення Крузом саєнтологією, яке Кеті ну ніяк не розділяла. А тепер Холмс всерйоз побоюється за свою і дочки Сурі безпеку. Як стверджують друзі Кеті, її переслідують невідомі особистості, і вона підозрює, що це адепти саєнтології, які ополчилися на неї і хочуть відібрати у неї дочку.

До того ж з'ясувалося, що Холмс хоче одноосібної опіки над Сурі, щоб захистити ту від приватної закритої саєнтологічної школи Sea Org. Цей заклад, котрий більше нагадує суворий військовий табір, приймає дітей з п'яти років. У школі малюки живуть і навчаються без своїх батьків. Багато голлівудських зірок не раз виступали проти цього закритого закладу, де дітей муштрують і з дитинства роблять з них ярих саєнтологів.

Примітно, що Том Круз не остання людина в саєнтологічній церкві. "Саєнтологія знову в новинах. Це дуже дивний культ. Але туди робляться шалені грошові вливання. І Том Круз там - один з найбільш впливових людей. Слідкуйте за новинами про Тома і Кеті і про те, що зробила саєнтологія з їхньою родиною", - заявив медіамагнат Руперт Мердок.

Втім, деякі світські хронікери звинувачують не вчення, а самого Круза в розлученні. Його деспотична натура стала вже притчею в язицех. Актор повністю контролював особисте життя дружини: ані барів, ані ресторанів, ані шопінгу. Спілкування з друзями практично заборонено. Під час пологів їхньої дочки Сурі за обрядами саєнтології Кеті мала зберігати гробове мовчання. Не дивно, що терпіння Холмс лопнуло. Тепер актриса просить залишити жити з нею шестирічну Сурі, а також вимагає від Тома виплати аліментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс розлучається з Томом Крузом через саєнтологію

Повідомляється, що спільний статок Кеті Холмс і Тома Круза оцінюється в 275 мільйонів доларів. Так як актори підписали шлюбний контракт, Кеті не зможе претендувати на половину статків Круза. Проте йому доведеться виплачувати Кеті як мінімум по три мільйони за кожен прожитий разом рік. Також їй дістанеться розкішний особняк у Беверлі-Хіллз за 35 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс хоче відібрати у Тома Круза дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути