понеділок, 02 липня 2012 11:15

Кеті Холмс розлучається з Томом Крузом через саєнтологію

Кеті Холмс розлучається з Томом Крузом через саєнтологію
Актриса не хотіла, щоб чоловік захопив цим вченням і їхню дочку Фото: AFP

З'ясувалася причина несподіваного розлучення двох голлівудських знаменитостей, акторів Тома Круза і Кеті Холмс. Дружина артиста не могла більше терпіти його захоплення саєнтологією.

Нагадаємо, новина про те, що Том Круз і Кеті Холмс розлучаються після шести років шлюбу, що з'явилася днями, буквально шокувала не тільки численних прихильників голлівудської пари, але навіть і самого Круза. Такий неприємний подарунок Кеті піднесла чоловікові акурат перед днем народження - завтра, 3 липня, Тому виповниться 50 років. Для нього новина про розлучення стала справжнім ударом. "Це особиста і конфіденційна справа Кеті і її сім'ї. Як і завжди, найбільше Кеті хвилює щастя її дочки", - заявив адвокат Холмс Джонатан Вулф.

Зараз же стала відома причина розставання, здавалося б, однією з найміцніших і найкрасивіших пар Голлівуду. В оточенні знаменитостей подейкують, що всьому виною релігія, а саме - саєнтологія, якою з головою поглинений 49-річний Круз. На думку друзів подружжя, Кеті ніколи по-справжньому не розділяла його пристрасті, але намагалася миритися протягом багатьох років. До того ж вона не хотіла, щоб Круз захопив цим вченням і їхню дочку, шестирічну Сурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тома Круза звинуватили в зраді Кеті Холмс

Повідомляється, що поворотним моментом у стосунках Круза і Холмс став 2011 рік, коли Кеті стала більше подорожувати і спілкуватися з друзями. До цього, за ствердженням друзів пари, Холмс поклала на вівтар шлюбу буквально все, засунувши друзів і близьких на другий план. "Кеті змінилася не в кращу сторону: з веселої, легкої і молодої дівчини вона перетворилася на мовчазне відображення Тома, ймовірно, щось змусило згадати про власне "я". У нас складалося враження, що Кеті буквально втратила себе, а життя зоряного Круза поглинуло її, і вона зовсім забула про своє власне", - заявили друзі Холмс. Мабуть, терпіння дружини Круза, якій набридло бути слухняною домогосподаркою, тріснуло.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс розлучається з Томом Крузом через саєнтологію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути