Ексклюзиви
середа, 20 вересня 2017 13:25

Джамала вперше показала відео на свою найвідомішу пісню

Джамала вперше показала відео на свою найвідомішу пісню
Джамала. Фото: кадр з відео

Переможниця Євробачення-2016 співачка Джамала 20 вересня 2016 року виклала в мережі тизер нового відеокліпу на композицію "1944", яка їй принесла перемогу в Швеції.

Відомо, що зйомки кліпу проходили на туристичній базі "Памір" в Чернівецькій області, на кордоні з Румунією. База розташована на висоті 1500 м над рівнем моря на горі Томнатик Путильського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала зняла кліп на покинутій військовій базі

Кліп Джамали зняли в медитаційному стилі - туман, напівтемрява, за якою ховається зло. Артистка як символ добра стає на оборону вічних цінностей - дружби, любові, сім'ї. Показує, наскільки суттєвим може бути вплив однієї людини на перебіг глобальних подій. Коли люди заклякають від страху перед невизначеністю, непереможністю зла, сила і впевненість однієї духовно сильної особистості дає іншим надію на перемогу.

Співачка тоді написала в блозі, що зйомки проходили рано вранці: "Шоста ранку. Ваша Джа". Офіційна прем'єра кліпу відбулася 22 вересня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Джамала вперше показала відео на свою найвідомішу пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі