понеділок, 03 червня 2019 21:45

До "Загону самогубців" може приєднатися Бенісіо дель Торо

До "Загону самогубців" може приєднатися Бенісіо дель Торо
Актор Бенісіо дель Торо в супергеройському фільмі "Вартові Галактики"

У картині супергеройської серії студії DC може зіграти іспанець Бенісіо дель Торо. За даними компанії Forbes, актор веде переговори з приводу ролі одного з лиходіїв фільму — "Генерала", ворога "Бетмена". Цей персонаж ще не з'являвся в кіно. Його поява запланована у продовженні блокбастера режисера Девіда Ейра "Загін самогубців", що вийшов у 2016 році. Фантастична картина розповідала про найнебезпечніших злочинців, яких об'єднали в одну групу для боротьби з відьмою. "Загін самогубців 2" не буде повертатися до сюжету минулої стрічки. Режисерське крісло займе Джемс Ганн, автор серії "Вартові Галактики" студії Marvel, де одну з ролей грав дель Торо. Серед нових акторів вже заявлені Ідрис Ельба, Даніела Мелкіор, Давід Дастмалчан та рестлер Джон Сіна. З попередньої картини до "Загону самогубців 2" потрапили Марго Роббі, Джай Кортні, Віола Девіс та Юель Кіннаман. Світова прем'єра відбудеться 4 червня 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер "Рембо-5"

У 2019 році американський супергеройський фільм "Месники: Фінал" зібрав в прокаті $2, 713 млрд. (72, 171 млрд. грн.) та потрапив в список найкасовіших стрічок усіх часів на 2 позицію. 1 місце з 2009 року посідає картина "Аватар" режисера Джеймса Кемерона, що зібрала $2 787 млрд. - 74 159 млрд. грн.

Зараз ви читаєте новину «До "Загону самогубців" може приєднатися Бенісіо дель Торо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі