неділя, 29 вересня 2013 08:05

"Це легкий жарт з того, що було колись" - Левицький про фільм "Ломбард"

"Це легкий жарт з того, що було колись" - Левицький про фільм "Ломбард"
Любомир Левицький. Фото: ua.golos.ua

Режисер кінострічок "Ломбард" та "Тіні незабутих предків" Любомир Левицький вважає, що "Ломбард" містить багато "українського. Про це він сказав в ефірі "5 каналу".

"Це легкий жарт з того, що було колись, і в принципі, хотілося дати тим фанам, тій аудиторій, яка давно не бачила такого кіно, - наголосив він. - Весь кримінал, який в цьому фільмі – він смішний, ми його сприймаємо із гумором". "Українського там багато. Для мене є гордістю, що на тому золоті, яке ми показуємо є три зубчики. Нещодавно дивилася російська аудиторія, і сказав: "Оу, сразу видно, что это украинское кино". Це європейське кіно, воно не схоже на російське. Не схожий по духу – і музика, і локації. Тобто воно грає все в комплексі", - резюмував він.

Нагадаємо, премєра пригодницько-кримінального фільму "Ломбард" Любомира Левицького в Україні відбулась 19 вересня 2013 року. Місце дії відбувається в наші дні в такому собі місті Лемберг. Картина складається з трьох сюжетних ліній, які переплітаються між собою.

Зараз ви читаєте новину «"Це легкий жарт з того, що було колись" - Левицький про фільм "Ломбард" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі