понеділок, 09 лютого 2015 13:25

Бред Пітт зніметься в трилері Земекіса про Другу світову війну

Бред Пітт зніметься в трилері Земекіса про Другу світову війну

Голлівудський актор Бред Пітт зніметься в новому фільмі Роберта Земекіса, який визначається як "романтичний трилер", повідомляє Variety. Сценарій картини напише Стівен Найт, відомий за стрічками "Порок на експорт" і "Сьомий син". Дата релізу поки не уточнюється.

Проект ще не отримав назви, і подробиці його сюжету не розкриваються. Відомо лише, що дія в драмі буде відбуватися під час Другої світової війни. Виробництвом і розповсюдженням фільму займуться відразу три кінокомпанії - Paramount Pictures, GK Films і New Regency.

Як зазначає видання, останнім фільмом за участю Бреда Пітта стала військова драма Девіда Ейера "Лють", що вийшла на екрани в жовтні 2014 року. Також минулого року закінчилися зйомки картини "Біля моря", в якій акторові відведено одну з ключових ролей, а режисером виступила його дружина Анджеліна Джолі. В кінці січня 2015 року у ЗМІ повідомлялося, що Пітт має намір взяти участь у новому проекті Джолі "Африка".

Роберт Земекіс ("Назад у майбутнє", "Форрест Гамп", "Смерть їй до лиця") в даний час працює над драмою "Прогулянка", головні ролі в якій виконали Джозеф Гордон-Левітт, Бен Кінгслі і Шарлотта Ле Бон. У центрі сюжету - історія еквілібриста, який ризикнув пройти без страховки по канату, натягнутому між вежами-близнюками Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт зніметься в трилері Земекіса про Другу світову війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі