пʼятниця, 28 жовтня 2011 13:30

Біографію Стіва Джобса видадуть українською

 

Українське видавництво "Брайт Стар Паблішинг" отримало контракт на переклад книги "Steve Jobs". Перекладати книгу будуть тернопільські перекладачі Олеся Кравчук і Любомир Крупницький. Новину про підготовку книги до друку підтвердив директор видавництва Дмитро Кириченко. Відповідальною за переклад є Надія Гербіш.

"Збираємося видати книгу через 3-4 тижні. З ціною поки не визначилися, але видання коштуватиме дешевше, ніж російськомовний варіант", - каже Дмитро.

Книга Уолтера Айзексона "Стів Джобс" вийшла 24 жовтня в американському видавництві Simon & Schuster. Уолтер писав книгу за участі самого Джобса. За час підготовки книги Айзексон узяв близько сорока інтерв'ю у Джобса і опитав більше 100 людей із його оточення: родичів, колег, друзів, конкурентів. У США книга коштує 17,5 доларів. Через три дні після виходу книга увійшла в рейтинг найбільш продаваних у книжковому магазині Amazon.com.

"Якщо книга продаватиметься так добре й надалі, біографія Стіва Джобса стане найпопулярнішою книгою 2011 року, - каже представник Amazon Брітані Тюрнер. - Зараз паперова версія книги продається краще за електронну".

Зараз ви читаєте новину «Біографію Стіва Джобса видадуть українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі