четвер, 10 жовтня 2019 17:48

Яніна Соколова розповіла про труднощі зі зйомками фільму про онкохворих людей

Яніна Соколова розповіла про труднощі зі зйомками фільму про онкохворих людей
Сюжет фільму буде про онкохворих людей. Фото: rubryka.com

Журналістка і телеведуча Яніна Соколова повідомила, що Державне агентство з питань кіно прийняло позитивне рішення щодо фільму про онкохворих "Я, Ніна".

"Комісія Держкіно України прийняла позитивне рішення на користь фільму "Я, Ніна". Дякую за підтримку всім, хто вболівав. Кіно буде!"- написала вона у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишилося 48 годин: що відбувається із Заворотнюк

За словами Соколової, у серпні команда фільму виграла пітчинг від Держкіно України на фінансування, та так його і не отримала.

"У жовтні зібрана нами команда так і не приступила до зйомок. Індустрія мовчить про це. Знаєте чому? Тому що... боїться. А ситуація така. Прийшла нова влада і вирішила, що результати 11 пітчинг Держкіно незаконні! Тому фільм "Я, Ніна" має всі шанси не відбутися", - підкреслила вона.

Яніна Соколова розповіла, що 7 місяців тому у неї виявили рак, який вона успішно поборола. За цей час вона пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапії. Як результат - Яніна втратила волосся, брови, вії, кілька органів.

Раніше Соколова запустила мультимедійний проект для підтримки онкохворих "Я, Ніна", який лише за добу зібрав практично 1/4 бюджету, необхідного для його повноцінного запуску, - 814 352 грн.

Музичний колектив "Друга ріка" представив кліп на пісню "Сьомий день", яка стане гімном проекту журналістки Яніни Соколової для онкохворих людей "Я, Ніна".

Зараз ви читаєте новину «Яніна Соколова розповіла про труднощі зі зйомками фільму про онкохворих людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі