Ексклюзиви
четвер, 21 липня 2011 18:56

Альманах "Закохані в Київ" покажуть на Одеському фестивалі

Альманах "Закохані в Київ" покажуть на Одеському фестивалі

21 липня на Одеському міжнародному кінофестивалі відбудеться українська прем'єра альманаху "Закохані в Київ". Стрічка складається з восьми короткометражних фільмів про життя людей у мегаполісі. До того подібні проекти були зняті про Париж, Нью-Йорк та Москву.

"Більше ніколи не візьмусь за альманах. Бо це те саме, що зняти вісім повноцінних фільмів. Працювати доводиться одночасно з вісьма режисерами, вирішувати всі поточні питання. Наприклад, щойно дзвонив один із режисерів. Він помітив, що у фіналі його фільму краплі дощу чомусь чорного кольору. Я йому пояснив, що це була його задача відслідковувати такі моменти під час продакшену", - сказав Gazeta.ua продюсер стрічки Володимир Хорунжий.

У "Закоханих в Київ" знялися актори Ада Роговцева, Віталій Лінецький, Артем Семакін, Ілля Ісаєв, Олександр Яценко та Олена Фесуненко. А також українські зірки Іван Дорн і Даша Астаф'єва.

Світова прем'єра кіноальманаху відбулася в травні 2011-го на Міжнародному кінофестивалі в Монако. На Одеському кінофестивалі альманах покажуть сьогодні, о 21:00 у Червоній залі кінотеатру "Родина". В українському прокаті стрічки може з'явитися вже восени.

Нагадаємо, що ІІ Одеський міжнародний кінофестиваль проходить з 15-23 липня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Альманах "Закохані в Київ" покажуть на Одеському фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі