понеділок, 19 березня 2007 16:51

Зірки серіалу "Кадети" танцювали на київському балу

Автор: фото: Олекса КРАСНИЙ
  Актор Олександр Головін у фільмі ”Кадети” зіграв Максима Макарова
Актор Олександр Головін у фільмі ”Кадети” зіграв Максима Макарова

Бал за участю акторів російського серіалу "Кадети", який показують на телеканалі "1+1", відбувся в столичному військовому ліцеї ім. Богуна. Москвичів поселили в "Президент-готелі", показували Київ. Уночі перед концертом вони гуляли в одному зі столичних клубів. Виконавець ролі кадета Перепічка, 15-річний Павло Бессонов, не приїхав через хворобу.

За годину до балу натовп школярок скандував біля ліцею імена акторів. За огорожу дівчат не пускали. Коли синій мікроавтобус із зірками в"їхав на територію, прихильниці побігли за ним.

В училищі на акторів чекали майже дві сотні дівчат у вечірніх сукнях. То були родички ліцеїстів та переможниці есемес-вікторини, присвяченої фільму, організованої тижневиком "Серіал".

"Кінокадетів" оточили охоронці. Вони взялися за руки, щоб фанатки не збили кумирів із ніг. Гостей повели до актової зали. Кожному подарували м"яку іграшку. Хвилин 15 хлопці відповідали на записки глядачів. 18-річного Олександра Головіна, який грає кадета Макарова, запитали, чому він носить сережку.

— Давно ношу, нравится просто, — відповів той.

Дівчата з київської танцювальної школи двічі станцювали з акторами вальс.

— І треба було заради цього ніч у поїзді не спати! — обурюється мати 17-річної прихильниці "кадетів" Даші з Луганська. — Боялася не повезти її, аби не засмутилася. Вона на астму хворіє, почала б задихатися, — веде далі жінка. — Ще й сукню за 600 гривень купили. Добре, що в Даші випускний цього року. Хоч не дарма гроші викинули.

У кутку зали стоїть актриса з фільму Оксани Байрак "Аврора" Настя Зюркалова. Каже, що її запросив продюсер "Кадетів" 38-річний В"ячеслав Муругов.

— Але щось нудно тут, — позіхає дівчина.

І треба було заради цього ніч у поїзді не спати!

Після танців акторів відвели до одного з класів училища. Туди охоронці по черзі пускали дівчат за автографами. А в бальній залі в цей час співачка Міка Ньютон, 20 років, виконувала пісні "Аномалия" та "В плену" з серіалу "Кадети".

— Намагаюся не пропускати жодної серії. Але часу бракує, тому записую їх на відеомагнітофон, — говорить співачка після виступу. Уваги на неї майже не звертають. Тому Міка швидко залишає ліцей.

Після балу москвичі виїхали на синьому мікроавтобусі за ворота. Фанатки зупинили авто, почали його цілувати і писати на ньому помадою "Я тебе люблю".

В"ячеслав Муругов розповідає "ГПУ", що хоче зняти одну серію в Києві:

— Нужно только придумать, зачем кадетов пригласят в Украину. Гадаю, російським пацанам із українцями буде про що поговорити. У нас же спільне військове минуле й незрозуміло, яке майбутнє. Нехай поговорять про Чорноморський флот та про те, чи будуть воювати один проти одного.

Каже, зніматиме серіал про 5 курсів навчання кадетів та про їх подальшу долю.

— Я закінчив вище артилерійське училище в Пензі, служив у Бресті. Маю звання капітана білоруської армії. Тому в "Кадетах" багато історій з мого життя. Наприклад, коли Перепічко мав купити для всієї роти квитки на фільм "Они воевали за родину", але переплутав зал, і придбав на якусь еротику.

Зараз ви читаєте новину «Зірки серіалу "Кадети" танцювали на київському балу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути