Ексклюзиви
середа, 04 липня 2007 19:27

Жанні Агузаровій у суботу виповниться 40

Автор: фото надане ”Горов студіо”
  Жанна Агузарова в ролі марсіанки на зйомках мюзиклу ”Зоряні канікули” на київській кіностудії ”Укртелефільм” улітку 2006 року
Жанна Агузарова в ролі марсіанки на зйомках мюзиклу ”Зоряні канікули” на київській кіностудії ”Укртелефільм” улітку 2006 року

Колишній коханець російської співачки Жанни Агузарової Нік Полторанін стверджує, що Жанна народилася 7 липня 1967 року в Новосибірській області Росії. А її екс-директор Максим Лейкін запевняє, що Жанна з"явилася на світ у Владикавказі 6 липня. Точно це з"ясувати не можна. Співачка стверджує, що земний паспорт з"їла ще у 14 років.

— У мене ще був паспорт на Марсі, я ж марсіанка, — пояснює Агузарова. — Але він згорів, коли я ввійшла у земну атмосферу.

Найбільше нею захоплювалися 1988-го. Пісні Агузарової "Черный кот", "А снег идет", "Ленинградский рок-н-ролл", "Старый отель" стали хітами. Диск "Русский альбом" у виконанні Агузарової та групи "Браво" музичні критики вважають одним із найкращих в історії російської музики. На вершині своєї слави співачка переїхала до американського міста Лос-Анджелес. Виступала по ресторанах, працювала водієм у реабілітаційному центрі для знаменитостей. Коли повернулася до Москви, уже не давала нормальних інтерв"ю. Говорила про космос і мукала в камери та диктофони.

Зараз Агузарова мало виступає, переважно зі старою програмою в нічних клубах. Часто змінює музикантів. Ніхто не може довго терпіти її матюків та бійки. Востаннє вона співала в Києві у грудні минулого року в гей-клубі "Андрогін".

— Почему так мало людей? — кричала вона за лаштунками.

Цього року в столиці України Агузарова не дала жодного концерту.

Торік Жанна також знялася в українському мюзиклі "Зоряні канікули". Режисер Семен Горов дав співачці роль марсіанки. Жанна ходила по павільйону і побачила костюм міжгалактичної русалки, яку грала співачка Ірина Білик.

— Хочу и себе такой! — заявила вона.

Їй пояснили, що це неможливо. Жанна довго кричала і плювалася. А потім грюкнула дверима і пішла до себе в гримерку. Заспокоювати її збіглася половина знімальної групи. Врешті співачка вийшла на знімальний майданчик у білих капцях. Після зйомок кілька разів просила перезаписати її номер.

— Мне не хватает вдохновения! — лютувала вона.

Але Семен Горов на це заплющував очі.

— Все-таки геніальна співачка, — пояснював він журналістам.

Зараз Жанна живе сама.

— Ніколи не пов"яжу свого життя із землянином. Проте дитинку хочу, — зізнається вона.

Для підтвердження цього Агузарова знялася в телешоу "Дитина-робот" на російському телеканалі "ТНТ". У цій програмі бездітним парам дають на три дні механічне немовля. Воно плаче ночами, бруднить підгузки та просить їсти. Першого ж дня немовля обмочило Агузарову, а потім відригнуло їй на блузку. Співачку відразу знудило. Але після програми вона заявила, що написала "Колискову". Проте жодного разу цієї пісні ніхто не чув.

Зараз ви читаєте новину «Жанні Агузаровій у суботу виповниться 40». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути