пʼятниця, 13 липня 2007 07:03

Всеволод Нестайко видає казки

Київське видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" за кілька тижнів видасть казки 77-річного українського дитячого письменника Всеволода Нестайка "Найновіші пригоди у лісовій школі".

— Це 27 пригод зайчика та їжачка, — розказує "ГПУ" автор. — Вони вчаться в лісовій школі. Починається книга з казки "Гімназія бабаягазія". Баба Яга зробила собі таку гімназію. Але добрі сили втрутилися і змусили її стати нормальною викладачкою і вести відьмознавство.

Ілюстрації робили близько тисячі дітей із дитбудинків, таборів і художніх студій віком до 11 років.

— Вони слухали казки у запису, а потім малювали персонажів, які їм найбільше сподобалися, — каже 46-річний директор "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович. — Ми відібрали приблизно 100 найкращих малюнків. Діти, чиї малюнки потраплять до книги, будуть вписані як співавтори.

"Найновіші пригоди у лісовій школі" подарують бібліотекам різних дитячих закладів, переважно дитбудинкам. Автори усіх малюнків отримають у подарунок по примірнику книги.

Зараз ви читаєте новину «Всеволод Нестайко видає казки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути