Ексклюзиви
понеділок, 16 лютого 2009 17:07

Юрій Фальоса хвалить тріо "Закльопки"

Автор: фото надане прес-службою Першого національного каналу
  Співачка Світлана Лобода виконує пісню Be my Valentine у півфіналі національного відбору Євробачення
Співачка Світлана Лобода виконує пісню Be my Valentine у півфіналі національного відбору Євробачення

Тиждень тому на Першому каналі відбувся півфінал національного відбору Євробачення-2009. Із 31 учасника журі обрало 15 фіналістів. Їхні імена не повідомляють, хоч учасники знають результати.

Від участі відмовився 44-річний Олег Скрипка.

— Коли подавалася заявка від гурту "Воплі Відоплясова", я був за кордоном, — каже він. — Естради повно скрізь, а Європі потрібна екзотика. Але цього року ми на Євробачення не поїдемо, бо зараз це накладно.

У Світлани Лободи, 26 років, у півфіналі зламався мікрофон. Співачка 10 хв. мовчала, доки налаштували техніку. Під пісню "Be My Valentine" станцювала кілька акробатичних па і виконала соло на барабанах, обмотаних бульварними газетами.

— На промо-тур і шоу потрібно 1,5 мільйона доларів, — міркує один із продюсерів співачки Олександр Ширков. — Не знаю, чи зможе наша компанія вкласти в Лободу такі гроші.

Шість проектів продюсера Юрія Нікітіна відмовилися від участі в конкурсі на користь сьомого — дуету "НікітА".

— Усі чекають, що ми з Юлею Кавтарадзе вибіжимо на сцену голими і почнемо займатися сексом, — сміється 23-річна Даша Астаф"єва. — Ми, звичайно, дівчата без комплексів, інакше не знімалися б для журналу Playboy. Але на Євробаченні не роздягатимемося. Виступимо серйозно, як дует України та Грузії.

Дівчатам допомагає Сердючка — Андрій Данилко, 35 років. 2007-го на Євробаченні в Гельсінкі він зайняв друге місце.

— На півфінал Сердючка приїхати не могла, бо виступала на ювілеї Бориса Моїсеєва в Кремлі. Але слала нам підбадьорливі есемески, — кажуть дівчата.

Жіноче тріо "Гарячий шоколад" на шляху до Євробачення підтримує співачка Тіна Кароль, 24 роки. 2006-го в Афінах вона посіла сьому позицію.

— Дала нам свій мікрофон, — хваляться дівчата.

У Лободи зламався мікрофон. Вона 10 хвилин мовчала

Гурт "Гарячий шоколад" утворився приблизно рік тому.

— Продюсер Дмитро Клімашенко пропонував і мені спробувати себе. Я працювала піджейкою в нічному клубі "Арена". Танцювала на сцені в коротких шортах і колготках у сіточку. До мене підійшов якийсь мужик і запевнив, що я класно впишусь у формат нової групи, — розповідає 21-річна студентка Анна. — Сказав, що її створюють під солістку. Начебто її багатий друг дав Дімі бабла для розкрутки, бо Діма власні кошти в зірок не вкладає. За контрактом працювати треба було шість днів на тиждень. Їздити на корпоративи, в сауни, кабаки. Квартиру для нас знімали б, годували, одягали, тому платити обіцяли лише по 100 доларів на місяць. Я відмовилася.

Учасниці конкурсу "Нова хвиля-2008" тріо "Закльопки" самі написали пісню для Євробачення.

— З усіх "Закльопки" найбільш професійні, — хвалиться продюсер Юрій Фальоса, 46 років. — Світлана Лобода дивує хіба тілом та епатажем. Для Європи цього замало.

Раніше фаворитами вважали дует Потапа й Насті Каменських. Але вони відмовилися від участі в конкурсі через кризу. Віталій Козловський теж в останній момент вирішив не подавати заявку.

— Потап вважає, що цього року перемога Україні не світить. А повертатися без першого місця не хоче, — говорить менеджер дуету Олена Сохацька. — Минулого року їм пропонували поїхати від Росії, але вони відмовилися. Можливо, представлятимуть Україну 2010-го.

Від Франції на конкурс їде Патрісія Каас. Нідерланди представлятиме чоловіче тріо De Toppers, Білорусь — співак Пьотр Єфімов.

Конкурс відбудеться в Москві 16 травня.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Фальоса хвалить тріо "Закльопки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути