четвер, 26 квітня 2007 19:07

У кліпі Вєрки Сердючки 100 голих людей

33-річний артист Андрій Данилко, який в образі Вєрки Сердючки представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", зняв кліп на пісню "Дансинг". Режисером був Семен Горов, оператором — британець Ендрю Болтер. Він знімав кліпи канадському співакові Брайану Адамсу.

Крім Вєрки та її мами, в кліпі знялися 100 голих юнаків і дівчат.

— Хотіли показати Європі, що в Україні живуть не тільки такі персонажі, як Сердючка, а й дуже красиві люди, — розповіла "ГПУ" прес-аташе артиста Марта Середа.

— Не хотілося, щоб кліп перетворився на порнографію, — говорить Андрій Данилко. — Ми навіть соски моделям заліпили бежевим пластирем і вдягнули їх у трусики тілесного кольору.

Данилко відбирав моделей за присланими фотографіями. Знімали два дні на Хрещатику біля готелю "Дніпро" й у нічному клубі "Арена". На початку ролика Сердючка у спортивному костюмі української футбольної збірної і з капелюхом у вигляді зірки  повертається вулицею з вечірки. Поруч іде її мама.

— Я твой голубь мира, Европа! — говорить Вєрка й випускає в небо білого птаха.

Далі покажуть, як напередодні Сердючка приходить із мамою до нічного клубу. Вєрці здається, що людям недостатньо весело. Вона піднімається на сцену і співає. Публіка починає роздягатися. В кадрі опиняється юрба голих людей.

— Не всі, хто пройшов кастинг, погодилися роздягатися, — веде далі прес-аташе Данилка. — Але ми швидко знайшли заміну — бажаючих знятися було достатньо. Відео "Дансинг" матиме дві версії. Одну показуватимуть по телебаченню. Другу, з пікантними кадрами, можна буде подивитися на сайті Андрія Данилка.

Прем"єра кліпу "Дансинг" пройде 29 квітня. Нині Данилко обирає телеканал — "Інтер" чи "М1".

До столиці Фінляндії Гельсінкі, де 12 травня відбудеться фінал "Євробачення", Данилко вилітає 6 травня. Він проведе спільну вечірку з російською групою "Сєрєбро" і білоруським співаком Дмитром Колдуном, які представлятимуть свої країни на "Євробаченні".

Зараз ви читаєте новину «У кліпі Вєрки Сердючки 100 голих людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути